Дървена пица за рязане – Kruzzel

21,90 лв.

  • Подходяща възраст: 3+
  • Материал: дърво
  • Размери: 21 х 2,5 см
  • Време за доставка: Един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

25,10 лв.

Добавено в любими
5/5

32,20 лв.

Добавено в любими
5/5

28,10 лв.

Добавено в любими
5/5

19,20 лв.

Добавено в любими
5/5

107,70 лв.

Добавено в любими
5/5

32,40 лв.

Добавено в любими
5/5

37,70 лв.

Добавено в любими
5/5

10,90 лв.

Добавено в любими

Описание

Дървена пица с аксесоари е идеална за малък готвач. Идеален е за игра на готвене, парти или ресторант. Сега можете да го приготвите напълно сами. Парчетата от пица и гарнитурата й са свързани с велкро, за да могат да се “режат” и зеленчуците няма да падат при сервиране на ястието.

Комплектът включва цели 27 елемента: поставка, 6 парчета пица, шпатула, нож за разделяне на тестото и 3 парчета ананас, лук, домат, броколи, маслини и салам. Цялата е изработена от висококачествена дървесина, боядисана със специална боя, която не е вредна за здравето. Освен това има велкро, което ви позволява да нарежете пицата и да я сглобите обратно след игра.

Дървените играчки са вечно предложение, което ще зарадва всяко дете. Класическата красота на дървото и неговата издръжливост винаги са го правили високо ценено. Тази суровина изглежда добре както в естествен цвят, така и боядисана.

Пицата и аксесоарите са изработени от дърво, те са безопасни за всяко дете. Естествената суровина означава, че дори детето да сложи играчката в устата си, то няма да влезе в контакт с изкуствени материали. Няма изпъкнали остри елементи, които да наранят детето.

Допълнителна информация

Възраст