Дървен креативен пъзел Котка 130 части – Kruzzel

36,20 лв.

  • Възраст: 3+
  • Материал: дърво
  • Цвят: многоцветен
  • Комплектът включва: 130 части. Чанта за съхранение на пъзели, пъзел, заключваща се кутия
  • Размери на готовия пъзел: 38 х 24 см
  • Време за доставка: Един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

25,10 лв.

Добавено в любими
5/5

32,20 лв.

Добавено в любими
5/5

40,30 лв.

Добавено в любими
5/5

20,90 лв.

Добавено в любими
5/5

47,30 лв.

Добавено в любими
5/5

25,60 лв.

Добавено в любими
5/5

16,60 лв.

Добавено в любими

Описание

След като завършим пъзела, ще получим цветна котка, направена от цветни шарки и графични мотиви. Пъзелът не е с правоъгълна форма, той отразява формата на животното. При сглобяването си струва да следвате графиките в кутията. Разнообразните цветове на отделните елементи привличат вниманието на детето, фокусира се върху забавлението и същевременно се учи на точност и търпение.

Цветен пъзел стимулира въображението и креативността. Играта с пъзели отлично упражнява чувството за концентрация и способността за логично мислене. Това също е чудесен начин за упражняване на търпение, концентрация и памет. Освен това упражнява ръцете ви перфектно и помага за развитието на двигателните им умения.

Пъзелите са изработени от дървен шперплат и прецизно изрязани с лазер. Дървените играчки са изключително издръжливи и устойчиви на повреди, така че ще издържат години наред в перфектно състояние. Това е играчка, която успява да служи не само на едно дете, но и на цели поколения.

Комплектът пъзел се предлага със завързана торбичка, която улеснява пренасянето и съхранението. Освен това можете да опаковате всичко в естетична, цветна кутия, идеална за подарък.

Дървените пъзели са форма на забавление, която включва сглобяване на цветна картина в характерната форма на котка. Пъзелите са изработени от 3 – 4 мм шперплат и са покрити с цветно изображение. Дървените пъзели са чудесен подарък за всеки повод – подарък за рожден ден, имен ден или празник. Получателят на подаръка ще прекара няколко часа в решаване на пъзели и страхотно забавление.

Допълнителна информация

Възраст