Дървен образователен пъзел сортер с плодове и цифри22 части – Kruzzel

16,90 лв.

  • Възраст: 3+
  • Материал: дърво
  • Боя: екологична на водна основа, без мирис
  • Комплектът включва: 10 числа, 8 плода (половинки свързани с магнит), дървен нож, знаци: =, <, +, -, 55 цветни кръгчета
  • Размери: 45/15/7 см
  • Време за доставка: Един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

19,60 лв.

Добавено в любими
5/5

20,90 лв.

Добавено в любими
5/5

20,90 лв.

Добавено в любими
5/5

14,50 лв.

Добавено в любими
5/5

19,20 лв.

Добавено в любими
5/5

29,80 лв.

Добавено в любими
5/5

37,70 лв.

Добавено в любими
5/5

26,60 лв.

Добавено в любими

Описание

Дървеният пъзел сортер, който представлява образователен сортер на числа, със сигурност ще занимава детето дълго време, като му предоставя интересно забавление и творческа, стимулираща развитието игра.

ИЗУЧАВАНЕ НА ЦИФРИ, ПЛОДОВЕ, ФОРМИ, ЦВЕТОВЕ – образователен сортер на числа ще бъде отличен начин да въведете най-малките деца в света на науката. Разпознаването на цветни плодове и “разрязването им наполовина” с дървения нож, включен в комплекта, е само една от образователните забавни опции. Детето също се научава да разпознава графично числата, да ги назовава и подрежда в ред, а също така разширява познанията си за цветовете и формите.

Дървеният сортер на числа е една от играчките, които оказват голямо влияние върху развитието на детето, като подпомагат координацията око-ръка и двигателните му умения. Тази играчка учи децата на логическо мислене, стимулира тяхното въображение и креативност и ги учи да се концентрират.

Дървените играчки са известни със своята издръжливост над средната и често служат на децата поколения наред в перфектно състояние. Дървените образователни кубчета обаче са не само издръжливи, но и безопасни за детето. Елементите са боядисани с екологична боя на водна основа без мирис.

Дървени образователни кубчета за деца. Играчка като дървен сортер за числа предлага много възможности за весело забавление на децата. Комплектът включва 10 цветни числа и 8 плода, чиито половинки са свързани с магнит. Тези плодове могат да се “режат” с дървения нож включен в комплекта. Образователният сортер за деца разполага и с дървени математически символи (=, <, +, -) и цели 55 цветни кръгчета.

Допълнителна информация

Възраст