Комплект динозаври – подвижни фигурки – 6 бр. – Kruzzel

28,30 лв.

  • възраст: 3+
  • материал: пластмаса
  • примерна височина: 7 см
  • дълбочина на пробата: 13 см
  • включва: 6 бр. динозаври
  • време за доставка: един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

14,80 лв.

Добавено в любими
5/5

107,70 лв.

Добавено в любими
5/5

68,70 лв.

Добавено в любими
5/5

32,40 лв.

Добавено в любими
5/5

25,60 лв.

Добавено в любими
5/5

41,30 лв.

Добавено в любими
5/5

19,80 лв.

Добавено в любими

Описание

Очарователният свят на праисторическите животни вече е на една ръка разстояние от вашето дете. Фигурките на динозаври са изработени от пластмаса с внимание към детайла, а техните ярки цветове и разнообразие насърчават играта и стимулират въображението. Комплектът включва до 6 различни фигури на динозаври, които изглеждат почти като реалисти . Всеки малък фен на праисторическите влечуги ще се зарадва, когато се сдобие с комплект фигурки на динозаври. Играчката стимулира въображението – децата могат да играят сцени с динозаври, да се преструват, че са в Джурасик парк, да възпроизвеждат средата на живот и др. Допълнително предимство са подвижните детелинки и уста.

Този приказно цветен набор от фигурки на динозаври е не само страхотно забавление, но и начин за задълбочаване на знанията. Фигурките възпроизвеждат много добре различни видове динозаври, което я прави много образователна играчка. Детето може да научи не само имената на отделните видове, но и техния външен вид и структура на тялото, както и техния начин на живот и хранене. Комплект фигурки на динозаври ще бъде страхотен не само за забавление и обучение, но и ще бъде идеален подарък за малки колекционери. Фигурките на динозаври ще изглеждат страхотно на рафта, създавайки впечатляваща колекция.

Динозаври за деца те са изработени от пластмаса, рисувани с особено внимание към детайла, те са много реалистични, така че могат да бъдат страхотна играчка за малък фен на тези влечуги. Динозаври Те са чудесен начин да улесните изучаването на праисторията. Фигурките са с подвижни крайници, така че детето ще може да ги движи докато играе. А T-rex дори има движеща се уста.

Допълнителна информация

Възраст