Комплект дървени мебели за кукли и куклена къща – 34 мебели, 175 части – Kruzzel

8,90 лв.

  • Подходяща възраст: 3+
  • Размери на опаковката: 30 х 33 х 9 см
  • Материал: Дърво и текстил
  • Комплектът съдържа: 34 мебели от 175 елемента, 4 комплекта шперплат с изрязани мебели, 3 броя шкурка
  • Максимална височина на мебелите: 12см
  • Време за доставка: Един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

40,30 лв.

Добавено в любими
5/5

20,90 лв.

Добавено в любими
5/5

28,10 лв.

Добавено в любими
5/5

19,20 лв.

Добавено в любими
5/5

47,30 лв.

Добавено в любими
5/5

29,80 лв.

Добавено в любими
5/5

41,30 лв.

Добавено в любими
5/5

16,60 лв.

Добавено в любими

Описание

Комплектът включва 34 мебели, състоящи се от 175 елемента. Някои от мебелите съдържат подвижни елементи, напр. отваряща се врата в гардероб. Мебелите ще бъдат пълно оборудване на всяка къща за кукли. Комплектът включва, между другото, гардероб, скрин, тоалетка със стол, двойно легло, единично легло, маса със столове, люлка, мивка, тоалетна, кухненски комплект и много други . В комплекта има и 3 броя шкурка, с която ще можете да изгладите ръбовете.

Мебелите се предлагат под формата на дървени пъзели – 3D, които трябва да сглобите сами. Благодарение на възможността за сгъване, детето може да вземе мебелите на път или при баба си и дядо си и да продължи да играе. С помощта на лепило за дърво могат да се залепят и мебелите, така че вече да са трайно сгънати.

Поради факта, че мебелите са изработени от шперплат, можете лесно да ги боядисате според вашите предпочитания и стил.

Помага ви да играете различни роли от най-ранна възраст; развива креативността, както и влияе върху развитието на социалното поведение и подпомага интеграционните процеси.

Комплект мебели за кукли е мечта за всяко момиче. Осигурява страхотно забавление сам или в по-голяма група. С негова помощ детето лесно ще се пренесе в света на въображението. Играчката ще ви позволи да прекарате приятно свободното си време и ще ви достави много радост.

Включени са 34 различни мебели с подвижни елементи, т.е. отваряеми шкафове. Мебелите ще бъдат пълно оборудване на всяка къща за кукли. Комплектът включва, между другото, гардероб, скрин, тоалетка със стол, двойно легло, единично легло, маса със столове, люлка, мивка, тоалетна, кухненски комплект и много други. Мебелите се предлагат под формата на дървени пъзели – 3D, които трябва да сглобите сами.

Допълнителна информация

Възраст