Комплект 11 фигурки на динозаври и постелка – Kruzzel

44,90 лв.

  • Възраст: 3+
  • Съдържание – 11 динозавъра, 4 дървета, 4 камъка, гнездо с динозавърски яйца, камък със скелет, вулкан, затворен калъф с дръжка
  • Материал: пластмаса / плат
  • Цвят: многоцветен
  • Брой аксесоари в комплекта: 24 бр
  • Размер на постелката: 70 х 79 см
  • Размери на кутията: 27 х 12 х 20 см
  • Време за доставка: Един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

19,60 лв.

Добавено в любими
5/5

36,30 лв.

Добавено в любими
5/5

20,90 лв.

Добавено в любими
5/5

28,10 лв.

Добавено в любими
5/5

47,30 лв.

Добавено в любими
5/5

19,80 лв.

Добавено в любими
5/5

10,90 лв.

Добавено в любими

Описание

Комплектът представлява интересно приключенско пътешествие от Джурасик. Отсега нататък вашето дете ще прекарва дълги часове в забавление, откривайки света на динозаврите. Комплектът включва 11 фигурки на динозаври и допълнителни аксесоари, както и атрактивна постелка Dino Park, която може да развие творческите идеи на децата. Всичко е опаковано в пластмасова кутия идеална за съхранение и транспорт.

Постелката е изработена от мек и удобен нетъкан текстил. Това килимче ще покаже на децата интересния анимационен свят на динозаврите. Постелката е с размер за деца: 70 x 79 см. Можете да поставите динозаври върху него, но и да го използвате за други забавни дейности.

Реалистичен комплект динозаври включва до 11 фигури като: Пиеронодон, Анкилозавър, Трицератопс, Тиранозавър Рекс, Лесотозавър, Бронтозавър, 2x Спинозавър, Тарбозавър, Игуанодон, Дилофозавър.

Този комплект със сигурност ще зарадва всеки любител на динозаврите. Допълнително има аксесоари като дървета, камъни, гнездо с яйца и много други. 

ОРГАНИЗАТОР С ДРЪЖКА  – целият комплект беше опакован в кутия, затваряща се с резета. Органайзер с дръжка ще позволи на вашето дете удобно да съхранява и пренася комплекта, например на детска площадка или детска градина.

ПРИЯТНО УЧЕНЕ  – този приказно цветен комплект фигурки на динозаври е не само страхотно забавление, но и начин за задълбочаване на знанията. Фигурките възпроизвеждат много добре различни видове динозаври, което я прави образователна играчка. Детето може да научи не само имената на отделните видове, но и техния външен вид и структура на тялото . 

Допълнителна информация

Възраст