Металдетектор GP2 – ръчен пинпойнтер

81,25 лв.

Срок за доставка:

48 часа

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

Описание

Металдетектор GP2 – Ръчен Пинпойнтер
Металдетекторът GP2 е ръчен пинпойнтер, проектиран за точно и ефективно откриване на метални предмети. Този компактен и лек уред е идеален за любители и професионалисти в областта на търсенето на метали, археологията, сигурността и други приложения, където точността е от съществено значение.

 

Висока Чувствителност: GP2 предлага изключителна чувствителност, която позволява откриването на различни видове метали на малки дълбочини. Това го прави идеален за търсене на монети, бижута, ключове и други малки метални предмети.

 

Лесен за Употреба: С интуитивен интерфейс и лесно управление, GP2 е подходящ за всички нива на умения. Бързото му реагиране спомага за намаляване на времето за търсене и увеличаване на ефективността.

 

Портативен и Удобен: Със своя компактен размер и лек дизайн, GP2 е лесен за носене и употреба в продължение на дълги периоди от време, без да причинява умора или дискомфорт.

 

Водоустойчив Дизайн: Подходящ за употреба в различни условия, включително на влажни или прашни места, което го прави многофункционален за вътрешна и външна употреба.

 

Звукова и Вибрационна Индикация: GP2 осигурява звукова и вибрационна обратна връзка, когато открие метал, което улеснява работата дори в шумна среда или при недостатъчно осветление.

 

Металдетекторът GP2 – Ръчен Пинпойнтер е идеалният инструмент за всеки, който търси точен, надежден и лесен за използване металдетектор за различни приложения. Той предоставя професионално ниво на производителност в компактен и удобен формат.

 

Ръчен металдетектор (пинпойнтер) – това е презицен уред с 360° обхват. Удобен и лесен за употреба. Уредът е устойчив на вода и прах (по стандарт IP66). Това позволява да бъде използван при всякакви условия.

 

Устройството открива предмети чрез звукови и вибрационни сигнали, което улеснява тяхното намиране. Честота на вибрацията / звука се увеличава, когато се приближавате до обекта Колкото по-близо сте до обекта, толкова по-силен, ще бъде и самият сигнал.

 

Устройството се характеризира с висока точност. Вградена LED светлина позволява да осветите всяка зона, в която търсите чрез един клик.

 

Пинпойнтерът е незаменим инструмент при търсенето на ценни предмети.

 

Още приложения:

Може да се използва и за сигурност на работни места, офиси, дискотеки, обществени обекти и други. Може да се използва от охранители за безконтактно сканиране на хора. По този начин евентуално може да се открият забранени метални предмети, хладния или бойни оръжия.
Може да се използва и за намиране на кабели в стената, армировка или други метални елементи в строителството.

Комплектът включва удобен кобур за носене – позволява Ви да прикрепите устройството към панталон или раница.

 

Съдържание на комплекта:

Металдетектор GP2 – ръчен пинпойнтер;
Кобур;
Осигурителен кабел;
Батерия;
Предпазен калъф;

Внос от полша