Нощна лампа с проектор – розова – Izoxis

13,70 лв.

  • Подходящ за възраст: 0+
  • Материал: Пластамаса и метал
  • Размер: 12 х 12 х 10 см
  • Време за доставка: Един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

40,30 лв.

Добавено в любими
5/5

19,20 лв.

Добавено в любими
5/5

20,70 лв.

Добавено в любими
5/5

47,30 лв.

Добавено в любими
5/5

29,80 лв.

Добавено в любими
5/5

25,60 лв.

Добавено в любими
5/5

41,30 лв.

Добавено в любими

Описание

Проекторът има много ефективни светлинни вълни, които, проектирани върху стените и тавана, създават реалистично звездно нощно небе или подводен свят (което се осигурява от подвижна вложка на проектора), осигурявайки релаксираща атмосфера и карайки ви да искате разходете се сред звездите или се потопете в морските дълбини.

След включване и поставяне на горния капак, продуктът функционира като нощна лампа, излъчваща различни видове светлина. Звездите и луната са показани на млечния капак; идеален за детска стая; идеален за деца, които се страхуват от тъмното; ще осигури спокоен и безопасен сън.

След сваляне на капака, лампата се превръща в проектор и на стената се изобразяват небесни тела в различни варианти. Но това не е всичко, най-важното е проекторът да е с малък обхват, за да не наранява очите на детето!

Лампата/проекторът разполага с 3 бутона за промяна на цвета на осветлението и за завъртане на топката; излъчването на светлина е възможно в няколко варианта: цвят, фиксиран микс цвят и променлив микс цвят.

Лампата има 2 вида захранване: чрез включения в комплекта USB кабел или 3 батерии АА (не са включени). Може да се използва навсякъде; USB захранването ви позволява да свържете продукта към лаптоп или към обикновен контакт чрез адаптер, напр. зарядно за телефон.

Допълнителна информация

Възраст