Покривало за масажна кушетка – бял цвят

37,38 лв.

Срок за доставка:

48 часа

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

Описание

Покривало за масажна кушетка – бял цвят

Нашето покривало за масажна кушетка – бял цвят е идеалното допълнение към вашия масажен екип. Този продукт не само добавя стил и елегантност към вашия работен процес, но и предоставя удобство и защита както за масажната кушетка, така и за клиентите ви.

Основни характеристики:

Бял цвят: Нежният и свеж бял цвят е подходящ за всеки тип масажен салон или състояние на помещението.
Перфектно съчетание с масажната кушетка: Този покривало е специално проектирано да пасва на стандартни масажни кушетки и да осигури оптимално прилягане.
Лесна поддръжка: Изработано от висококачествени материали, покривалото е лесно за почистване и поддържане, гарантирайки дълъг живот и добър външен вид.
Удобство и хигиена: Покривалото предоставя комфорт на клиентите по време на масажа и осигурява хигиенична среда, като предпазва масажната кушетка от замърсявания.

С това покривало за масажна кушетка – бял цвят, вие не само съчетавате стил и функционалност, но и предоставяте на клиентите си приятно и комфортно преживяване по време на тяхната процедура. Независимо дали сте масажист, козметичен специалист или терапевт, този продукт ще бъде изключително полезно допълнение към вашата практика.

 

Материал: 100% памук

Произход: България