Професионална машинка за подстригване VGR V-002

93,75 лв.

Срок за доставка:

48 часа

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

Описание

Професионална машинка за подстригване с батерия VGR V-002
VGR V-002 е авангардна професионална машина за рязане, една от машините, проектирани с най-модерната технология на пазара. с автономност 100 мин. Проектиран с векторен двигател, той представлява еволюция на добре познатия магнитен двигател, така че когато натоварването на рязане се увеличи, мощността се увеличава, увеличавайки скоростта на рязане до 9000 RPM. Предлага ефективност на рязане и несравнимо изживяване за перфектно избледняване. Включва гребен, четка за почистване, стойка за зареждане и 6 първокласни скари.
Описание:
VGR V-002 изненадва както винаги с иновации и изобретателност на най-високи нива, представяйки нов модел от гамата машинки за подстригване, с мощен 9000RPM магнитен мотор. Отличава се с приблизително 100-минутна автономност на батерията и острие тип fade, с което можете да извършвате работа (подстригване) на професионално и безупречно ниво. Има захранване от батерия, което предлага възможност за максимално лесно боравене. Машинката за подстригване VGR V-002 разполага с най-съвременна технология за несравнимо подстригване. С мотор от 9000 оборота в минута, той се превръща в много полезен и надежден аксесоар за всеки професионалист. Използвайте това висококачествено устройство внимателно и осигурете грижа при оптимални условия, за да осигурите дълъг живот на устройството.

Остриетата са завършени с диаманти с максимална твърдост и прецизност на рязане. Подходящи са както за FADE, така и за TAPER подстригвания.Консумацията на енергия е ниска, а литиева батерия от последно поколение с голям капацитет може да работи с часове.

Характеристики:

VECTOR магнитен мотор 9000RPM, Саморегулираща се скорост на рязане, Диамантени ножове.
2500 mAh Li-ION батерия
Живот на батерията приблизително 100 минути
Движението на острието при 9000 оборота в минута
Безшумен мотор
Острието, монтирано на кола тип Fade
Пакетът включва: 1 x гребен, четка за почистване, стойка за зареждане, 1 x масло, 6 Premium щрангове: 1,5 mm, 3 mm, 4,5 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm
Светодиод, който показва кога е заредена или батерията е изтощена.
Работно напрежение: 100-240V / 50-60 Hz
Дължина на рязане: 0,1 – 12 мм
Време за зареждане 3 часа

Инструкции за употреба:

Използвайте този прецизен и качествен уред с необходимото внимание и грижа и ще си осигурите дълги години правилна работа
Премахнете VGR устройството с/без USB кабел, този USB се използва само с USB адаптер
Устройството е заредено фабрично. Препоръчва се устройството да се зарежда 60-90 минути след като е било разредено, за да се увеличи неговата производителност.
За да включите устройството, фиксирайте бутона в позиция ON.
За да го изключите, преместете бутона в първоначална позиция
Изключете машинката веднага след употреба

Инструкции за поддръжка на устройството:

За да поддържате устройството в оптимално работно състояние, остриетата трябва да се почистват. Отстранете космите от остриетата на машинката с четка или използвайте специален спрей за почистване
Смазване на машината: Нанесете маслото при изключена машина, като държите машината с острието надолу, след това стартирайте машината и я оставете да работи за 30 секунди, за да смажете остриетата. Изключете машинката за подстригване и избършете излишното масло със суха кърпа/кърпа.
Използвайте подходящи продукти за почистване и смазване на машинката.

Предпазни мерки при употреба:

След разопаковането на продукта е необходимо той да не се пуска в експлоатация 2-3 часа, за да се елиминира евентуална кондензация, ако продуктът е бил транспортиран при ниски температури или във влажно, мъгливо време)
Не използвайте устройството в близост до басейни или чинии с вода. Не потапяйте устройството във вода или други течности.
Използвайте уреда според инструкциите за употреба. Винаги проверявайте дали устройството е в добро състояние, преди да го използвате. Не го използвайте, ако показва признаци на повреда или ако е бил изпуснат пеша.
ВАЖНО!Винаги изключвайте устройството, когато не го използвате или когато го почиствате.
Не оставяйте уреда без надзор по време на работа.
Не оставяйте устройството върху каквато и да е повърхност по време на употреба
В случай на повреда на устройството, свържете се с доставчика. Не се опитвайте да ремонтирате устройството.
Не съхранявайте устройството на недостъпно за деца място. Това устройство не е предназначено за употреба от деца.
Винаги оставяйте устройството да изстине, преди да го приберете.
Не използвайте аксесоари, различни от препоръчаните от доставчика.

 
Това устройство отговаря на ДИРЕКТИВИ 89/336/EEC (Електромагнитна съвместимост)
Продуктът се възползва от гаранционен срок от 24 месеца за физически лица и 12 месеца за юридически лица.