Таен сейф книга с ключ – Париж

31,25 лв.

Срок за доставка:

48 часа

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

Описание

Таен сейф книга с ключ – Париж

Таен сейф книга с ключ – Париж  е елегантно и практично решение за скриване и защита на вашите ценности. Този стилен сейф е идеален за тези, които искат да съчетаят сигурността с уникална естетика.

Стилен Парижки Дизайн: Вдъхновен от очарованието и културата на Париж, този сейф книга е идеален акцент във всяка библиотека, офис или домашен интериор. Той блестящо се маскира като обикновена книга, предлагайки скрито място за вашите ценности.

Заключване с Ключ: За допълнителна сигурност, сейфът е оборудван с ключалка. Това осигурява по-голяма защита на вашите важни документи, бижута или други ценни предмети, които искате да пазите на сигурно място.

Висококачествени Материали: Изработен от здрави материали, таен сейф "Париж" е устойчив на износване и увреждане, осигурявайки дълготрайна защита за вашите вещи.

Просторно Вътрешно Пространство: Въпреки дискретния си външен вид, този сейф предлага достатъчно вътрешно пространство за съхранение на различни предмети от лично и професионално значение.

Лесен за Интегриране: Таен сейф книга с ключ – Париж – Книга с ключ лесно се интегрира във всяка библиотека или рафт, осигурявайки не само сигурност, но и естетическа привлекателност.

Таен сейф книга с ключ – Париж – Книга с ключ е перфектното решение за всеки, който търси скрит и защитен начин за съхранение на ценности, като същевременно добавя шикозен и културен елемент към декора си.

Внос от Полша