Уред за крио мезотерапия с електропорация

1000,00 лв.

Срок за доставка:

48 часа

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

Описание

Уред за Крио Мезотерапия с Електропорация

Уредът за крио мезотерапия с електропорация представлява иновативно устройство, което комбинира две мощни козметични технологии – крио терапия и електропорация, за подобряване на здравето и външния вид на кожата. Този уред е идеален за професионална употреба в козметични салони, както и за лична употреба у дома за тези, които искат да поддържат своята кожа младежка и здрава.

Крио Терапия: Крио терапията използва студ за стимулиране на кожата, подобрявайки кръвообращението и намаляване на подуването и възпалението. Това води до стягане на кожата, намаляване на бръчките и фините линии, и подобряване на общия тонус на кожата.

Електропорация: Технологията на електропорацията увеличава проникването на активни съставки в дълбоките слоеве на кожата. Това е ефективен начин за транспортиране на хранителни вещества и влага в кожата, като осигурява по-дълбоко и по-трайно лечение.

Комбиниран Ефект: Комбинирането на крио терапия с електропорация прави уреда изключително ефективен за различни козметични процедури. Той може да се използва за общо подмладяване на кожата, лечение на акне, намаляване на пигментацията и подобряване на текстурата на кожата.

Лесен за Употреба: Уредът е проектиран с лесен за разбиране интерфейс, което го прави удобен за използване както от професионалисти, така и от начинаещи.

Подходящ за Всички Типове Кожа: Благодарение на своята нежна, но ефективна техника, уредът е подходящ за всички типове кожа, включително чувствителна кожа.

Уредът за крио мезотерапия с електропорация е високотехнологично решение за поддържане на кожата здрава, млада и свежа. Той предлага съвременен подход към козметичната терапия, осигурявайки видими и дълготрайни резултати.

Гаранция: 24 месеца