Чантичка за съхранение за колело AERO-X1

31,25 лв.

Срок за доставка:

48 часа

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

Описание

Чантичка за съхранение за колело AERO-X1

Чантичката за съхранение AERO-X1 е специално създадена за колоездачи, които търсят практично и компактно решение за съхранение и транспорт на аксесоари за колоездене. Тази чантичка е идеална за удобно съхранение на най-необходимите предмети по време на каране, като съчетава лекота, издръжливост и удобство.

 

Компактен и Функционален Дизайн: Чантичка за съхранение за колело AERO-X1 е проектирана да бъде малка и лека, като същевременно предлага достатъчно пространство за съхранение на основни предмети като резервни гуми, инструменти за ремонт, лични вещи или хранителни добавки.

 

Издръжливи Материали: Изработена от водоустойчиви и издръжливи материали, чантичката AERO-X1 е проектирана да издържи на различни метеорологични условия, осигурявайки защита на вашите вещи при всякакви обстоятелства.

 

Лесно Прикрепяне: Чантичката може лесно да се прикрепи към рамката на колелото или под седалката, което я прави удобна за достъп и идеална за бързи ремонти или необходими корекции по време на пътуване.

 

Стилен Външен Вид: С модерния си и стилен дизайн, AERO-X1 не само е практична, но и добавя естетическа стойност към вашия велосипед.

 

Чантичката за съхранение AERO-X1 е перфектният аксесоар за всеки колоездач, който цени функционалността, дизайна и ефективността. Тя осигурява лесен и сигурен начин за носене на всичко необходимо по време на вашите колоездачни приключения.

 

Характеристики:

Марка: RENEW FORCE
Материал: EVA материал
Капацитет: 2 литра
Размери: 27cm X 7cm X 11.5cm
Монтаж: 3 велкро ленти
Брой камери: 2

 

Внос от Полша