Апарат за нелинейна диагностика 3D NLS

3687,50 лв.

Чрез нелинеен системен анализ се извършва тестване, контрол и оценка  за остри, хронични и развиващи се патологии. 3D NLS апарата анализира моментното здравословно състояние на човека. Нелинеен 3D-NLS уред, който е базиран на компютърен софтуер с графико-илюстративни елементи, които съпровождат информацията по време на теста. Автоматично текстово интерпретиране на резултатите от много и различни нива на тестване, които са разбираеми не само от лекари, но и от обучени оператори с базово медицински образование и терминология.

Срок за доставка:

48 часа

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

8,17 лв.

Добавено в любими
5/5

6,95 лв.

Добавено в любими
5/5

33,74 лв.

Добавено в любими
5/5

138,52 лв.

Добавено в любими
5/5

43,54 лв.

Добавено в любими
5/5

24,70 лв.

Добавено в любими
5/5

8,88 лв.

Добавено в любими
5/5

7,60 лв.

Добавено в любими

Описание

Апарат за нелинейна диагностика 3D NLS

Експертна компютърна оценка на здравословното състояние на човешкия организъм. Напълно безвредно излседване на всички органи и системи. В компютърния софтуер на NLS апарата е заложено да открива инфекциозни огнища, болестни състояия и пътища за тяхното отстраняване, цветни графични изображения на изследваните органи и техните изменения. Извършва се оценка и на имунитета.

Чрез нелинеен системен анализ се извършва тестване, контрол и оценка  за остри, хронични и развиващи се патологии. 3D NLS апарата анализира моментното здравословно състояние на човека. Нелинеен 3D-NLS уред, който е базиран на компютърен софтуер с графико-илюстративни елементи, които съпровождат информацията по време на теста. Автоматично текстово интерпретиране на резултатите от много и различни нива на тестване, които са разбираеми не само от лекари, но и от обучени оператори с базово медицински образование и терминология.
Основна функция:

Диагностициране на здравното състояние на организма – включително 12 системи от човешкото тяло и тестване на билкови продукти и храни.
Енергийна чаша – тя може да ви помогне при потвърждаването, относно това дали дадени продукти или храни са добри или вредни за нашите органи;
Терапия и профилактика на организма

3D-NLS биоанализатор – подробности относно функционалността на апарата:

Биодиагностика на организма, без болка, без неприятни усещания или увреждания.
Възможност да се проследи здравословното състояние на вътрешните органи, на база на което да се прогнозират тенденциите за здравния статус за следващите 3-5 години.”
Проследяване на 12 системи за евентуални промени в тъканта на тялото, сканиране със скоростта на светлината на 100 000 точки в тялото, което гарантира точността на диагностицирането.
Бързо подпомогане на клиента при предварителния му избора на превантивна терапия за дадения специфичен орган.
Диагностициране на моментното състояние на организма, както и предоставяне на насоки  за потинциално предразположение към бъдещи заболявания

Често задавани въпроси

Вижда ли уредът отсъствието на някой орган?
Не, апаратът тества отклонения от нормата. Следователно, ако не види такива, той приема органа за нормално функциониращ или пък за патологично функциониращ, в зависимост от ситуацията. Преди изследването, ви се задават въпроси за прекарани от вас операции. Във Ваш интерес е да предоставите цялата достоверна информация с цел най-точна диагностика
Възможностите на апарата се използват в NASA (САЩ), а в последните години и масово сред цивилното население в Русия, Украйна, Полша, както и почти всички държави от западна Европа. Официално апаратурата е призната за медицинска в Русия, Украйна, Германия, Чехия и Англия.
– индивидуална, професионална и подробна консултация за здравословното си състояние;
– препоръки за превенция и лечение на здравословните си проблеми;
– препоръки за цялостна профилактика на здравето.

Методика на провеждане:

На пациента му се поставят 2 броя биометрични датчичи във вид на слушалки (наушници).
Включва се програмата / снемането на информация за състоянието на вътрешните органи на човека става от подкорието на мозъка, където, както е известно, се съдържа най-достоверната информация/.

 ПОЛЕЗНО:  Към софтуера на апарата има вградени различни езици включително Бълграски, Руски и Английски.

Биорезонансната апаратура „3D-NLS ДИАГНОСТИКА” е незаменим помощник в ръцете на лекарите – специалисти, хомеопати, фелдшери, специалисти по медицинска рехабилитация, кинезитерапия и ерготерапия, а така също и на други специалисти свързани с благоприятно въздействие и възстановяване здравето на човека.
Апаратът „3D-NLS ДИАГНОСТИКА” се отнася към съвършено нов клас апарати, наречени „умни машини”.

Какво е това?
В резултат на многобройни изследвания в областта на енергоинформатиката е създадена принципно нова апаратура, способна да разруши бариерата между съзнателно и подсъзнателно.

Медицината е тази сфера на дейност, за която това има особено значение. Това е нова възможност за диагностика, която се различава от ултразвуковите изследвания и компютърни томографии, един незаменим инструмент в масовата профилактика и превенция здравето на населението.

Теоретичните и експериментални работи, които са направили възможно конструирането и създаването на биорезонансния апарат „3D-NLS ДИАГНОСТИКА”, са започнали още в началото на 19 век от инженерния гений на електрониката Никола Тесла.

Методът NLS-диагностика (нелинейна диагностика) от своя страна позволява да се оцени биоенергийното състояние на всеки човешки орган ПООТДЕЛНО. Резултатите от изследванията могат да се визуализират чрез топография на поразения участък или да са под формата на графични характеристики, даващи възможност да се анализират увреждания в тъканите на органите и следователно по-точно да се установи не само типа увреждане /възпаление или нарушение/, но и да се уточни диагнозата. Изследването се провежда чрез резонансно усилване на излъчванията от изследвания орган и снемане на показатели БЕЗ ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА КОНТАКТ, а само чрез тригерни сензори (датчици).

ЗА 3D-NLS ДИАГНОСТИКАТА

Диагностиката представлява високо-информативно изследване. То продължава до един час, след което получавате пълна информация за здравословното състояние на организма си, на всеки един орган и система
Този метод на изследване е максимално удобен за клиента – безболезнен, не изисква предварителна подготовка (гладуване и др.).

Той е напълно безопасен, без каквито и да е вредни влияния върху организма, безпроблемно се прилага на бременни жени, бебета, малки деца, възрастни хора, дори на по-тежко болни пациенти.
Изследването позволява да се открият начални стадии на заболявания (в т.ч. ракови и туморни) дори преди да са се проявили първите симптоми. Изследването позволява и да се прогнозира развитието на заболяването. По този начин можете да предотвратите настъпването на болестно състояние, да предприемете мерки за лечение и/или превенция.

Жизнените процеси, протичащи в организма, намират отражение в отдавна известните електрокардиограма и др.. Началните, скрито протичащи и дълбоки изменения в жизнената дейност на организма, едва започващите изменения в структурата на атомите и клетките , чието проявление е в нарушената хомеостаза на организма, могат да бъдат фиксирани и разшифровани само с помощта на най-новата Енергоинформационна Диагностика 3D-NLS ДИАГНОСТИКА

Диагностиката се извършва чрез проследяване дейността на мозъчните неврони. Както е известно, мозъка събира и съхранява информация за клетките, тъканите и вътрешните органи на нашият организъм. Чрез телеметрична обработка на данните с помоща на т.нар. система за нелинеен анализ (NLS – non-linear analysis system)** и на представяне виртуално изображение на човешките органи, позволява да се:

Извърши цялостна оценка на човешкия организъм с точност до 95%;
Диагностицират заболявания в най-ранен стадии;
Разпознаят различни видове алергии, бактерии и паразити;
Проследяват и анализират действията на храна, витамини и медикаменти;
Определи нивото на имунната система;
Диагностиката има много преимущества, някои от които са:

Бърза – необходими са не повече от 60 минути за цялостно изследване на човешкия организъм;
Безболезнена – докато всеки орган в тялото ви се изследва и диагностицира вие няма да усетите абсолютно нищо;
Безвредна – изследването не крие никакви опасности за човешкия организъм;
Евтина – NLS нелинейната диагностика е доста по-евтин метод за изслеване от колкото всички други с които сте се сбълсквали;
Надеждна – този уред е в пъти по-надежден от всеки друг вид познат до момента уред за диагностика на човешкото тяло.
Да вземем за пример следните групи заболявания:

Онкологични;
Костни;
Гинекологични,
Бъбречни;
Белодробни
Изследването обхваща:

Храносмилателна система;
Дихателна система;
Репродуктивна система;
Кръвотворна система;
Костно-ставен апарат;
Нервно-мускулна система;
Централна и периферна нервна система;
Слухов апарат;
Очи;
Зъби;
Кожа;
Жлези с вътрешна секреция (щитовидна жлеза, хипофиза, панкреас, надбъбречни жлези и др.) .

Основни функции:

1) Откриване на здравното състояние на тялото: Включително 12 системи от човешки тела и тестване на билкови продукти и храни.
2) Енергийна чаша: Тя може да ви помогне да се потвърди, ако продуктите и храните за здравето са добри или вредни за нашите органи;
3) Лечение и терапия: за органите

3D-NLS анализатор на подробности относно здравните функции:

1.Биодиагностика по тялото, без да навреди.
2.Възможност да се види здравния статус на вътрешните органи, а също така лесно да се знае здравни тенденции след 3-5 години.
3.Откриване на 12 системи за промените в тъканта на тялото,
сканиране със скоростта на светлината 100 000 точки в тялото, като се гарантира точността на откриване.
4.Бързо да помогне на клиента да разбере ролята на превантивна терапия на специфичният орган предварително.

Открива сегашно, минало състояние както и следващите 3 ~ 5 години, предразположение към заболяване .

Често задавани въпроси

Вижда ли уредът отсъствието на някой орган?
Не, апаратът тества отклонения от нормата. Следователно, ако не види такива, той приема органа за нормално функциониращ или пък за патологично функциониращ, в зависимост от ситуацията. Преди изследването, ви се задават въпроси за прекарани от вас операции. Във Ваш интерес е да предоставите цялата достоверна информация с цел най-точна диагностика
Възможностите на апарата се използват в NASA (САЩ), а в последните години и масово сред цивилното население в Русия, Украйна, Полша, както и почти всички държави от западна Европа. Официално апаратурата е призната за медицинска в Русия, Украйна, Германия, Чехия и Англия.

– индивидуална, професионална и подробна консултация за здравословното си състояние;
– препоръки за превенция и лечение на здравословните си проблеми;
– препоръки за цялостна профилактика на здравето.

Методика на провеждане:

На пациента му се поставят 2 броя датчичи във вид на слушалки ( наушници ).
Включва се програмата / снимането на информация за състоянието на вътрешните органи на човека става от подкорието на мозъка, където, както е известно, се съдържа най-достоверната информация/.

 

*Лаптопът показан на снимките в галерията е с илюстративна цел и не е включен в посочената цена.

Гаранция: 24 месеца
Проиход: Китай