Археология: Кристална мина, разкопка

14,70 лв.

  • Възраст: 5+
  • Съдържание – гипсова скала, длето, чук с остър край, четка за почистване, изненади (миди, камъни, диаманти)
  • Материал: пластмаса, стъкло, гипс
  • Сив цвят
  • Размери: 16,5 х 12 х 3,2 см
  • Време за доставка: Един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

14,80 лв.

Добавено в любими
5/5

40,30 лв.

Добавено в любими
5/5

40,30 лв.

Добавено в любими
5/5

20,90 лв.

Добавено в любими
5/5

20,70 лв.

Добавено в любими
5/5

107,70 лв.

Добавено в любими
5/5

68,70 лв.

Добавено в любими
5/5

41,30 лв.

Добавено в любими

Описание

Комплектът на малкия археолог е идеална играчка за деца, която им позволява да развият научни и творчески интереси. Мината за скъпоценни камъни въвлича децата в игри и учене по забавен начин. Това позволява на децата сами да учат, откриват, наблюдават и развиват внимание и търпение. Освен това може да вдъхнови желанието на детето да изследва.

ПРОВЕРЕТЕ КАКВО КРИЕ МИНАТА – задачата на малкото дете е да копае и да открива скъпоценните камъни, скрити в мината.  Не е напълно известно какво има в него . Вижте какво се крие в мината!

НАМЕРЕТЕ СЪКРОВИЩЕ  – благодарение на тази игра вашето дете ще придобие знания и ще развие прецизност при копаене, но и чувство за логическо мислене. Като истински археолог, той ще използва инструменти и техники, за да открие съкровища като кристали, диаманти и миди. 

ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ ЗАЕДНО  – играчката диамантена мина е идеална за игра с вашето дете. Такава игра помага за развитието на връзката дете-родител . Докато играем заедно, можем да проверим как детето ни подхожда към решаване на трудности и проблеми. Такава информация е изключително ценна и ни помага да възпитаме правилно детето си. 

РАЗВИТИЕ НА ВЪОБРАЖЕНИЕТО –  Мината със съкровища стимулира въображението на детето и го насърчава да търси съкровища, което стимулира креативността и способността му да създава истории.

Допълнителна информация

Възраст