Bigjigs -Дървена игра Бикове и крави

25,60 лв.

  • Подходяща възраст: 3+
  • Ширина: 18.5 см
  • Материал: Дърво
  • Време за доставка: Един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

14,50 лв.

Добавено в любими
5/5

25,10 лв.

Добавено в любими
5/5

14,80 лв.

Добавено в любими
5/5

19,60 лв.

Добавено в любими
5/5

36,30 лв.

Добавено в любими
5/5

32,40 лв.

Добавено в любими
5/5

10,90 лв.

Добавено в любими

Описание

Дървената игра Бикове и крави е екологична, издръжлива, спомага за развиването на логическото мислене и стимулира умения за изготвяне на различни стратегии.
Тя е предназначена за деца над 3 години и се играе от двама играчи.
Целта е единият играч да отгатне предварително намислената от другия комбинация от пулове – като позиции и цветове. Това става на базата на предположения, които обаче могат да бъдат най-много десет.
Играчът, който трябва да отгатне цветовете и позициите на пуловете на противника, използва различни комбинации, а белите и черни помощни пулове му показват дали е на прав път – черните бележат съвпадение по позиция и цвят, докато белите – единствено по цвят, но не и по позиция.
Инструкции:

1.Двамата играчи трябва да се разберат кой трябва да скрие кода и кой трябва да го разкрие. Този, който крие кода трябва да подготви комбинация от 4 колчета зад червеното прикритие, като избира от 6 цветни колчета. Този, който трябва да разкрие кода има 10 опита да го направи, като подрежда цветните колчета така, че да съответстват на скритата комбинация.

2.След всеки опит за познаване този, който крие кода трябва да използва белите колчета, за да покаже дали цвета на колчето е верен, но позицията му е грешна. Черните колчета показват, че цвета и позицията са верни.

Допълнителна информация

Възраст