Комплект от четири класически игри

58,60 лв.

  • Подходяща възраст: 3+
  • Размери на играчката: 15 х 20 х 5,5 см
  • Материал: Дърво 
  • Комплектът съдържа: над 10 части
  • Време за доставка: Един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

25,10 лв.

Добавено в любими
5/5

14,80 лв.

Добавено в любими
5/5

19,60 лв.

Добавено в любими
5/5

40,30 лв.

Добавено в любими
5/5

40,30 лв.

Добавено в любими
5/5

20,90 лв.

Добавено в любими
5/5

28,10 лв.

Добавено в любими
5/5

10,90 лв.

Добавено в любими

Описание

Комплектът на Bigjigs съдържа 4 любими класически игри и техните правила. Ще намерите “Змии и стълби”, “Морски шах”, “Шашки” и “Тидлиуинкс”. Дървената кутия разполага с удобна дръжка за носене и плъзгащ се капак, изобразяващ игралното поле на „Змии и стълби“ от едната страна и игралното поле на „Шашки“ от другата. Образователни и забавни, игрите ще стимулират логическото и стратегическото мислене на децата. Изработката на частите е от висококачествени  и безвредни материали. 

Комплектът съдържа: части за 4 игри.

Инструкции за “Змии и стълби”

1.Всеки играч трябва да избере цветнa пионка и след това да я постави до квадратчето с номер 1 на дъската. Играчите се редуват да хвърлят зара, като се започва от най-младия играч. 

2.Местенето по дъската се осъществява „нагоре“ в посока зиг-заг. Вземете пряк път „нагоре“, когато пионката попадне на квдратче, което показва долната част на стълбата. 

3.Ако попаднете на глава на змия, тогава трябва да се върнете в нейния край! Победител е този играч, който стигне до квадратчето с номер 100.

Инструкции за „Морски шах“

1.Изберете кой играч ще играе с „нула“ и кой с „хикс“. Играчите се редуват да поставят по един чип в съответното квадратче от дъската.

2.Победител е първият играч, който направи линия от край до край, надолу или по диагонал със своите чипове.

Инструкции за „Дама“

Всеки играч поставя пул в светло оцветените квадратчета в три редици пред себе си. Играчите се редуват да местят своите пулове по диагонал в посока „напред“. Ако един играч прескочи пул на своя опонент, то тогава този пул трябва да бъде изваден от играта. Играчите могат да прескачат няколко пулове. Играчите трябва да правят това, ако имат тази възможност. Прескачането трябва да се извършва по диагонал.

Инструкции за „Игра с обръчи“

За двама играчи. Чиповете трябва да се разделят по цвят или количество. Ръбът на по-малките чипове трябва да се натиска с ръба на по-големите, за да можете да ги подхвърлите и по този начин те да се приземят на дъската. За напреднали играчи могат да бъдат давани точки за всеки цвят. Победител е този играч, който достигне 100 точки с най-малък брой подхвърляния.

 

Допълнителна информация

Възраст