Черна касичка – Manatec

20,50 лв.

  • Възраст: 3+
  • Съдържание – кутия, два ключа
  • Цвят черен 
  • Материал: метал 
  • Външни размери (ширина/дължина/височина): 20/16/9см
  • Време за доставка: Един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

43,75 лв.

Добавено в любими
5/5

50,00 лв.

Добавено в любими
5/5

68,75 лв.

Добавено в любими
5/5

56,25 лв.

Добавено в любими
5/5

30,00 лв.

Добавено в любими
5/5

8,26 лв.

Добавено в любими

Описание

Сейфът е идеалното решение за съхранение на ценни предмети във вашия дом, офис или друго място, където обезопасяването на ценности и документи е важно. Сейфът може да се ползва в хотелска стая, където ще осигури спокойствие на отседналите там гости, които ще могат безопасно да депозират не само средства за плащане, но и документи за пътуване.

Дебели стени и масивни врати предпазват от кражба. Това е идеално решение за съхранение на ценни вещи във вашия дом, офис или друго място, където обезопасяването на ценности и документи е важно. Сейфът ще работи добре и в хотелска стая, където ще осигури спокойствие на отседналите там гости, които ще могат безопасно да депозират не само средства за плащане, но и документи за пътуване.

Под горната подвижна вложка за монети има допълнително отделение, където можем да скрием по-големи и важни неща. Тази функция ще бъде перфектна, когато крадец претърсва нашите неща.

Сейфът е лек и допълнително има практична и удобна дръжка, която е скрита във вдлъбнатина на горната стена на кутията. Благодарение на това можете да поставите един сейф върху друг, без риск конструкцията да се разпадне.

Кутията е изработена от висококачествен метал, което затруднява насилственото влизане дори ако някой предположи, че е място за ценности.

Допълнителна информация

Възраст