Четка за паяжини с телескопична дръжка

37,50 лв.

Колко пъти ви се е налагало да се борите с изкачването по стълба или опасното ходене по мебели, за да стигнете до прашни места, докато метете праха от мебелите или метете тавана от упорити паяжини? Оттук нататък край на ненужните акробатики по време на почистването. С тази четка за прах можете да достигнете практически до всяко място, което ви интересува, без много усилия! Как тази четка за прах се различава от другите четки? Фактът, че е телескопична и за миг можем да направим наистина дълга метла от стандартна метла!

Срок за доставка:

48 часа

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

20,50 лв.

Добавено в любими
5/5

43,54 лв.

Добавено в любими
5/5

42,05 лв.

Добавено в любими
5/5

24,70 лв.

Добавено в любими
5/5

10,09 лв.

Добавено в любими
5/5

11,71 лв.

Добавено в любими
5/5

13,57 лв.

Добавено в любими

Описание

Четка за паяжини с телескопична дръжка

ТЕЛЕСКОПИЧЕНА ДРЪЖКА – можете да стигнете до почти всяко място, което изисква почистване без много усилия ! В сгънатия вариант, прахоуловителят е Х см, а в разгънат до цялата си дължина достига Х см! По-интересното е, че не трябва да разпространявате четката до максималния диапазон, а до дължината, която ви е необходима в момента.

ДВА РАЗЛИЧНИ КРАЯ – преминете към следващото ниво на почистване! Метлата има два сменяеми накрайника. Предназначена е надлъжната с подвижен почистващ препарат за пукнатини и плоски повърхности. Благодарение на възможността за свободно огъване, можете дори да бръкнете под хладилника . Има и кръгла четка, която ще премахне старателно праха и паяжините зад гардеробите, до тавана, от мебелите и много други кътчета. А възможността да го огънете по всякакъв начин ще ви накара да стигнете дори до най-недостъпните места .

ПРАКТИЧЕСКО ПРИЛОЖЕНИЕ – е много практична джаджа, която ще работи на много места. Можете да го използвате у дома, в гаража, в офиса или на вилата. Също така е чудесен продукт за възрастни хора, които ценят реда, но имат трудности при балансиране на разклатени изпражнения.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

цвят: сив/сребрист
материал на пръчката: пластмаса + неръждаема стомана
материал за разбиване: микрофибър

ВКЛЮЧЕНО:

телескопична пръчка
четка