Цветни соларни лампи за двор или градина, LED крушки

27,50 лв.

Вълшебно изживяване

Визуално атрактивен и функционален , нашият соларен гирлянд, ще ви осигури красота, комфорт и спестяване на енергия . Представете си летни вечери под открито небе , а гирляндът създава вълшебна атмосфера наоколо… Звучи ли изкусително?

Срок за доставка:

48 часа

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

12,99 лв.

Добавено в любими
5/5

9,89 лв.

Добавено в любими
5/5

11,99 лв.

Добавено в любими
5/5

12,99 лв.

Добавено в любими
5/5

21,99 лв.

Добавено в любими
5/5

7,99 лв.

Добавено в любими
5/5

28,69 лв.

Добавено в любими
5/5

26,99 лв.

Добавено в любими

Описание

LED управление: 8 режима на светене
Разстояние между елементите: 10см
Захранване: Соларен панел (може да се забие в земята с щифт)
Водоустойчив: IP44
Време за работа след пълно излагане: около 7 часа
Брой светещи елементи: 50 бр
Цвят на осветлението: Многоцветен RGB
Дължина на гирлянда: 670см
Диаметър на топката: 1,5 см

Цветни соларни лампи за двор или градина, LED крушки

Соларен гирлянд с LED крушки – 8 различни режима на светене – 50 топки в комплект, обща дължина до 6,7 метра.

Добре дошли в света на красивите декорации, които ще придадат на вашата градина уникален блясък и атмосфера! Представяме ви нашия вълшебен соларен гирлянд с дължина 6,7 метра , който ще превърне всяко място в очарователно кътче, изпълнено със светлина.

Не забравяйте, че светлината е магия, която прави всичко да изглежда по-добре. Нека този гирлянд бъде вашето малко лично заклинание, което ще внесе блясък в живота ви!

Предимства

ECO SOLAR POWER – Нашият слънчев гирлянд използва безплатна слънчева енергия, което означава, че няма да се налага да се притеснявате за сметки за електричество или тромави кабели. Просто го поставете на място, където ще получава необходимото количество слънчева светлина и се наслаждавайте на красиво вечерно осветление.

Водоустойчив и издръжлив – Нашият гирлянд е проектиран за издръжливост и дълготрайна употреба. Изработен от висококачествени материали, той е устойчив на пръски и атмосферни влияния. Не е нужно да се притеснявате от неблагоприятни метеорологични условия – вашият слънчев гирлянд ще ви радва много сезони.

8 ефектни режима на светене – Благодарение на нашата слънчево-електрическа гирлянда вие имате пълен контрол върху атмосферата около вас. Адаптирайте гирлянда към настроението си и създайте незабравимо изживяване за вашите гости!

Многофункционална декорация – Този гирлянд ще бъде перфектен не само като декорация на градина или тераса, но и като красив декоративен елемент на партита, сватби или романтични вечери под звездите. Създайте невероятни интериори и придайте вълшебен вид на вашите специални поводи.

Лесен монтаж – Нашата соларна гирлянда е изключително лесна за използване. Просто го разгънете на избраното място, вкарайте вградения соларен панел в земята на избраното място благодарение на включеното колче и след това той ще абсорбира енергия през деня, за да осигури осветление през цялата нощ. Без сложни кабели или скъпи батерии – това е идеалното решение за хора, които търсят простота и икономичност.

Оживете свеоето пространство с цвят и светлина!

Нашият соларен гирлянд, ще изпълни вашата градина, тераса или балкон с красива и цветна светлина. Ние предлагаме широка гама от цветове , благодарение на които можете да създадете уникални композиции и да придадете на вашето пространство вълшебен вид . Внесете радост и атмосфера в летните си вечери!

Монтаж

Сглобете частите и се уверете, че са здраво свързани.
Свържете кабела към слънчевия панел.
Разстелете гирлянда на избраното от вас място, ЗАПОМНЕТЕ ДА НЕ опъвате жицата, тъй като това може да скъса захранващия кабел!
Забийте колчето на място, което получава достатъчно слънчева светлина.
Готови сте!

Съдържание на комплекта:

Гирлянд с дължина 6,7 метра;
Слънчев панел;
Оригинална опаковка;