Дървен камион – влекач + комплект колички – Kruzzel

23,90 лв.

  • възраст: 3+
  • материал: дърво
  • размери: 32 х 7,3 х 16,5 см
  • време за доставка: един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

25,10 лв.

Добавено в любими
5/5

14,80 лв.

Добавено в любими
5/5

20,90 лв.

Добавено в любими
5/5

28,10 лв.

Добавено в любими
5/5

20,70 лв.

Добавено в любими
5/5

107,70 лв.

Добавено в любими
5/5

29,80 лв.

Добавено в любими
5/5

16,60 лв.

Добавено в любими

Описание

Комплектът се състои от камион, прикачено, подвижно ремарке и 4 коли (червена, синя, жълта, зелена). Има функция за разгъване, благодарение на която колите могат лесно да влизат в ремаркето . Дървените играчки са вечно предложение, което ще зарадва всяко дете. Класическата красота на дървото и неговата издръжливост винаги са го правили високо ценено. Тази суровина изглежда добре както в естествен цвят, така и боядисана.

Камиончето и аксесоарите са изработени от дърво и боядисани с безвредна за здравето на децата боя. Това, което прави са безопасни за всяко дете . Естествената суровина означава, че дори детето да сложи играчката в устата си, то няма да влезе в контакт с изкуствени материали. Няма изпъкнали остри елементи, които да наранят детето .  Благодарение на това, че играчката има подвижни части, тя е по-реалистична. За да отделите ремаркето от камиона, просто го откачете от щифта, стърчащ от задната част на трактора. Конструкцията на ремаркето е подвижна, така че колите могат да влизат свободно в него.

Тегличът е превозно средство, което със сигурност не може да липсва в нито една колекция от автомобили. Благодарение на него вашето дете може свободно да транспортира превозни средства от стая в стая и да се чувства като истински шофьор на камион.

Въртящите се колела и подвижното, сгъваемо ремарке ще направят забавлението по-реалистично. Комплектът е изработен от дърво и е боядисан с безвредна за здравето боя. Играчката е с обтекаеми форми, благодарение на които детето няма да се нарани дори без надзор от възрастен.

Дървените играчки са издръжливи и устойчиви на повреди. В безупречно състояние те могат да служат за поколения, което не може да се каже за техните пластмасови колеги. Играчката ще бъде подходяща както за момчета, така и за момичета. Красивите, живи цветове привличат вниманието на децата, стимулират тяхното въображение и насърчават забавлението. По много замислен начин развива ръчните умения на децата, помага им да упражняват двигателната координация и развива способността за логично мислене.

Допълнителна информация

Възраст