Дървен комплект детски паркинг с аксесоари

126,30 лв.

  • Подходяща възраст: 3+
  • Размер на подукта: 36 x 48 x 42 см
  • Материал: Дърво
  • Време за доставка: Един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

40,30 лв.

Добавено в любими
5/5

40,30 лв.

Добавено в любими
5/5

14,50 лв.

Добавено в любими
5/5

28,10 лв.

Добавено в любими
5/5

25,60 лв.

Добавено в любими
5/5

41,30 лв.

Добавено в любими
5/5

26,60 лв.

Добавено в любими

Описание

Дървеният гараж за паркиране с автомобили, табели и хеликоптер е идеален за деца, които се интересуват от пътищата и изпитват вълнение от играта с превозни средства. Комплектът носи много радост и събужда много въображение и преди всичко подтиква ръчните умения. 

Дървеният комплект се състои от голям, триетажен паркинг с вграден асансьор. Към него има газова помпа, хеликоптер + площадка за кацане, две коли, знак за спиране, знак за пешеходно преминаване, знак за забранен вход и светофарна уредба. Всички елементи са свободно подвижни и могат да бъдат използвани според вашите собствени желания.

Подвижният асансьор е подходящ за транспортиране на превозните средства до различните нива. С дървено копче можете ръчно да премествате асансьора нагоре и надолу до различните нива, контролите са много леки и подходящи за деца.

Целият паркинг е маркиран според правилата за движение по пътищата, има платна и пешеходен преход. В допълнение, пътните знаци и светофарите могат да бъдат подредени индивидуално, така че могат да бъдат проектирани много сценарии. Освен това, докато играе, детето се учи на правилата за движение по пътищата. 

Всички елементи от комплекта, с изключение на автомобилните джанти, са изработени от естествено дърво. Частите са с гладка повърхност, без ръбове и усещането от допита с тях е комфортен и приятен. 

Допълнителна информация

Възраст