Дървено образователно кубче с движещи се елементи – Kruzzel

59,90 лв.

  • възраст: 3+
  • материал: дърво
  • размери (дължина/широчина/височина): 24.5/24.5/36 см
  • време за доставка: един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

25,10 лв.

Добавено в любими
5/5

14,80 лв.

Добавено в любими
5/5

68,70 лв.

Добавено в любими
5/5

47,30 лв.

Добавено в любими
5/5

32,40 лв.

Добавено в любими
5/5

25,60 лв.

Добавено в любими
5/5

26,60 лв.

Добавено в любими

Описание

Детското кубче има шест цветни функционални стени с много интересни задачи за малки и по-големи деца. Освен това в горната част има весел, цветен пъзел, а в долната част има дъска за игра на китайски. С образователното кубче детето може да научи числата, да се научи да брои, да упражнява паметта, логическото мислене и прости математически задачи, да учи цветове, форми, четене на часове по часовник и др. Кубът е преди всичко с красиви, живи цветове, които стимулират въображението на най-малките и стимулират тяхната креативност. Играта с интерактивен куб също е упражнение за ръчни умения и координация око-ръка.

Играчката е безопасна за деца. Всички дървени елементи са идеално полирани и боядисани с екологични бои. Освен това няма изпъкнали, остри елементи, които биха могли да навредят на детето.

Манипулирането на движещи се елементи помага на най-малките да упражняват малките си пръсти, ръчните умения и координацията око-ръка. Образователният интерактивен куб ще бъде идеален както за самостоятелна игра, така и за игра заедно с родителите. Със сигурност ще запълни времето на вашето дете и ще накара скуката да изчезне.

Допълнителна информация

Възраст