Детска дървена кухня за игра със звуци, светлина и аксесоари – Kruzzel

199,90 лв.

  • Възрат: 3+
  • Съдържание – печка, кошче, тиган с капак, черпак, лъжица за паста, халба, престилка, ръкавица, кърпа
  • Материал: дърво
  • Цвят: бяло / бежово / сиво
  • Височина от пода до плота: 53см
  • Размери: 97 х 77,5 х 29,5 см
  • Време за доставка: Един или два работни дни

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

25,10 лв.

Добавено в любими
5/5

32,20 лв.

Добавено в любими
5/5

40,30 лв.

Добавено в любими
5/5

19,20 лв.

Добавено в любими
5/5

20,70 лв.

Добавено в любими
5/5

18,40 лв.

Добавено в любими
5/5

10,90 лв.

Добавено в любими

Описание

Децата са естествено любопитни към света и обичат да имитират другите. Те учат чрез наблюдение и игра. Детската кухня е чудесна идея за прогонване на скуката, особено когато времето навън е лошо.

Комплектът включва:  тенджера, тиган и капак, черпак, шпатула, лъжица за паста, чаша, престилка, ръкавица и кърпа . Мивката в печката е подвижна, детето/родителят може да я напълни с вода и да измие “мръсните” чинии след игра. Печката разполага и с вграден аспиратор с подсветка и вентилатор! 

Кухнята се предлага с 2 LED лампи, едната в аспиратора, а другата във фурната! Осветлението ще накара детето да се почувства като в истинска кухня , като ефектът ще е още по-голям, когато стаята е тъмна, а лампата ще позволи на детето да приготви вечеря за куклите, мечето или родителите си . Освен това има копче на микровълновата. копчетата на фурната и горелките на печката щракат и издават звуци ! Вашето дете ще бъде във възторг – кухнята ще позволи много часове забавление.  

Печката е изработена от висококачествена дървесина, което значително влияе върху продължителността на нейното използване и безопасността и здравето на децата. Това е вечно предложение, което ще зарадва всяко дете. Благодарение на класическия си вид, той винаги се е радвал на голяма популярност. Изключително внимателната изработка, естетическият завършек и вниманието към най-малките детайли добавят стойност и радват окото. Кухнята може успешно да изпълни и декоративна функция и да украси детска стая.

Ролевите игри не само осигуряват забавление, но и развиват въображението и стимулират творческото мислене, учат на групово сътрудничество и подобряват социалните и интеграционни умения. Повишава ръчните и актьорските умения, а също така може да се превърне във вдъхновение и да допринесе за успеха на бъдещ готвач .

Допълнителна информация

Възраст