Детска палатка – розова – Kruzzel

29,90 лв.

  • Подходяща възраст: 3+
  • Материал: Текстил, пластмаса
  • Цвят: розов
  • Диаметър на корицата: 45см
  • Размери (височина/ширина): 135х105см 
  • Съдържа: палатка – замък, чанта (капак)
  • Време за доставка: Един работен ден 

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

25,10 лв.

Добавено в любими
5/5

32,20 лв.

Добавено в любими
5/5

28,10 лв.

Добавено в любими
5/5

47,30 лв.

Добавено в любими
5/5

25,60 лв.

Добавено в любими
5/5

19,80 лв.

Добавено в любими
5/5

16,60 лв.

Добавено в любими
5/5

26,60 лв.

Добавено в любими

Описание

Детската палатка гарантира добро забавление за всички членове на домакинството и е чудесна идея за подарък. Децата обожават да се крият, да се забавляват на тайно място, което сами са сглобили, и да изживяват своите вълнуващи приключения. Сигурни сме, че индианското типи ще събуди силно любопитството им.

ПЕРФЕКТНА ЗА ДОМА И ГРАДИНАТА – тази кралска шатра за деца със сигурност ще се хареса на всяка малка принцеса и принц, които мечтаят за собствен замък. Може да се използва като място за съхранение на играчки и палатка за игра на открито. Ще украси стаята на вашето дете и ще й придаде неповторима атмосфера.
БЕЗОПАСНА – палатката е изработена от висококачествен синтетичен материал, който е устойчив на повреди. Освен това има стабилна рамка, която ще позволи на вашето дете да играе безопасно. Палатката няма остри ръбове, така че детето няма да се нарани.
БУДИ ВЪОБРАЖЕНИЕТО – шатрата е перфектно представяне на кралския замък. Има красиви цветове, които ще насърчат децата да играят. Насърчава творческата игра, която ви позволява да упражнявате въображението си. Детето може да играе само и с връстници, замъкът е голям – ще побере няколко деца.
ЛЕСНО СГЪВАНЕ И РАЗПЪКВАНЕ – палатката е опакована в специално покривало с дръжка, което я прави лесна за пренасяне и я прави компактна. Ще се побере в колата. Разгъването и сгъването на палатката става изключително бързо и лесно. Достатъчно е да извадите продукта от капака и да поставите рамката вътре в него. Няма да ви отнеме повече от 5 минути!
СПЕЦИФИКАЦИЯ – цвят: розов; размери (вис./шир.): 135/105 см., размери на входа (вис./шир.): 55/40 см., диаметър на корицата: 45 см.; тегло: 905гр.

Допълнителна информация

Възраст