Детски дървен тостер – аксесоар за детска кухня – Kruzzel

25,40 лв.

  • възраст: 3+
  • цвят: многоцветен
  • материал: дърво
  • брой елементи в комплекта: 8
  • размери на тостера: 15.5/9/11 см
  • време за доставка: един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

14,80 лв.

Добавено в любими
5/5

40,30 лв.

Добавено в любими
5/5

19,20 лв.

Добавено в любими
5/5

20,70 лв.

Добавено в любими
5/5

32,40 лв.

Добавено в любими
5/5

37,70 лв.

Добавено в любими
5/5

18,40 лв.

Добавено в любими

Описание

Този уникален комплект за закуска ще позволи на вашето дете да приготви вкусно ястие. Комплектът включва тостер, филийки препечен хляб, пържено яйце, сладко, печено сирене, нож и тава. Уредът е с регулиране на мощността и лост. Всичко, което детето трябва да направи, е да постави препечения хляб в тостера и след това да дръпне лоста, и вкусният, хрупкав тост изскочи от устройството .

Дървените играчки са вечно предложение, което ще зарадва всяко дете. Класическата красота на дървото и неговата издръжливост винаги са го правили високо ценено. Тази суровина изглежда добре както в естествен цвят, така и боядисана. Играчката е безопасна за всяко дете. Естественият материал означава, че дори детето да сложи играчката в устата си, то няма да влезе в контакт с изкуствени материали. Комплектът не само ще позволи на вашето дете да се забавлява страхотно, но и ще му позволи да научи форми, цветове и дейности, извършвани в зряла възраст. Докато играят заедно, те могат да приготвят страхотна закуска за своите родители или връстници в детската градина. Това е отлично упражнение за ръчните умения на най-малките деца, а също така е идеално обучение, преди да се научите как да режете с истински нож и да приготвяте ястия.

Комплект за приготвяне на ястия за закуска е страхотна идея за подарък за дете, както за момиче, така и за момче. Ще гарантира много забавление и ще накара детето ви да се почувства като истински готвач! Приветливите му цветове със сигурност ще се харесат на всяко дете.

Комплектът за закуска е страхотно допълнение към забавлението за малките готвачи, които обичат да играят на къщи, да пазаруват или да готвят. Децата обичат да подражават на възрастните и нашият комплект ще им позволи да го направят. Ще ви позволи да играете роли от ранна възраст и ще изпълнява образователна функция. Изключително “вкусната” и цветна колекция е прецизно изработена, а пастелните цветове влияят на естетическата стойност, като по този начин привличат вниманието на детето и насърчават играта.

Допълнителна информация

Възраст