Детски сортер с геометрични фигури във формата на яйца – 12 бр. – Iso Trade

28,40 лв.

  • Подходяща възраст: 12м +
  • Цвят: многоцветен
  • Размери: 29.3/10.5/7см
  • Материал: пластмаса
  • Време за доставка: Един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

40,30 лв.

Добавено в любими
5/5

40,30 лв.

Добавено в любими
5/5

20,90 лв.

Добавено в любими
5/5

107,70 лв.

Добавено в любими
5/5

68,70 лв.

Добавено в любими
5/5

18,40 лв.

Добавено в любими
5/5

26,60 лв.

Добавено в любими
5/5

30,40 лв.

Добавено в любими

Описание

Логическият пъзел сортер включва манипулиране на елементите по такъв начин, че да съответстват на даден цвят и модел, за да се създаде цяло яйце. Сортерът е страхотна образователна играчка, която ще ангажира вашето дете с часове и ще стимулира логическото мислене, креативността и ще подпомогне развитието на ръчните умения при децата.

Яйцата са леки и удобни. Благодарение на малкия им размер можете да ги носите навсякъде със себе си. Те ще направят дългото и монотонно пътуване по-привлекателно или ще занимават детето ви с ежедневни игри.

Пъзелът напомня истинска кашон за яйца. Развива въображението и подпомага образованието и двигателните умения на децата, като в същото време прави времето им по-приятно. Ще работи за разпознаване на форми, цветова дискриминация, броене на блокове, учи на търпение и концентрация. Плюс това отлично ръчно обучение и укрепване на паметта.

Сортерът е с контрастни, живи, привличащи вниманието цветове. В допълнение, той е внимателно завършен и има гладки ръбове и можете да използвате блоковете, които лесно да се монтират на подходящи места.

 

Пъзелът се състои от яйце, разделено на две, като всяка от тези части има определена форма и цвят. Задачата на детето е да съпостави подходящите форми и цветове на подходящите места върху яйцето. Достатъчно Свържете двете половини заедно, за да създадете едно цяло!

 

Комплектът включва 12 различни форми. Опаковани са в пластмасова кутия за яйца.

Допълнителна информация

Възраст