Ферма с животни и трактори

66,90 лв.

  • подходяща възраст: 3+
  • цвят: многоцветен;
  • за самостоятелно сглобяване: Направи си сам;
  • брой елементи: 102;
  • размери (д/ш/в): 54/62/20см;
  • тегло: 1,8 кг;
  • Материал: PVC
  • Време за доставка: Един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

19,60 лв.

Добавено в любими
5/5

32,20 лв.

Добавено в любими
5/5

40,30 лв.

Добавено в любими
5/5

68,70 лв.

Добавено в любими
5/5

29,80 лв.

Добавено в любими
5/5

18,40 лв.

Добавено в любими
5/5

10,90 лв.

Добавено в любими

Описание

ФЕРМА С ЖИВОТНИ И ТРАКТОРИ

102 ЕЛЕМЕНТА – комплектът включва 102 елемента, които, когато се сглобят, ще създадат истинска ферма. Те включват: дървета, огради, трактори, конюшни и животни. Това е перфектната играчка за всеки малък фермер. Комплектът е направен от висококачествен пластмаса, който е лек и здрав в същото време. Ще отговори на очакванията дори на най-взискателните деца. Играчката е опакована в естетична, цветна кутия, която е перфектна за подарък.

ЛЕСНО СГЛОБЯВАНЕ – макетът е изключително лесен и интуитивен за сглобяване. Достатъчно е да свържете 4 части на дъската с помощта на кръгове, поставени в съединенията им. Всички малки елементи, например дърветата, се вмъкват в дъската, за да не падат по време на игра. Това ще бъде голямо предизвикателство за децата, които обичат да строят структури и да се чувстват добре по време на ръчни игри.

ПРЕНОСИМ – кутията, в която се намира моделът, е оборудвана с практична и удобна дръжка. Благодарение на нея детето може да вземе играчката си в детската градина, двора или при приятел. Комплектът е лек, така че детето ще може да носи играчката си самостоятелно.

РАЗВИВА – комплектът има положителен ефект върху интелектуалното развитие на детето, голямо въздействие има върху развитието на моториката и помага за развиването на ръко-око координацията. Сглобяването на модела стимулира въображението му и перфектно развива ръчните му умения.

СПЕЦИФИКАЦИЯ –  –  цвят: многоцветен; за самостоятелно сглобяване: Направи си сам; материал: пластмаса; брой елементи: 102; размери (дължина / ширина / височина): 54/62 / 20см; тегло: 1,8 кг; тегло в опаковка: 2 кг.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

цвят: многоцветен;
за самостоятелно сглобяване: Направи си сам;
материал: пластмаса;
брой елементи: 102;
размери (дължина / ширина / височина): 54/62 / 20см;
тегло: 1,8 кг;
тегло в опаковка: 2 кг.

 

Играта с обширен комплект, имитиращ ферма, е не само много забавна, но и научаване на света около детето и правилата на  селския живот  Комплектът ферма се състои от цели 102 елемента, включва – животни, ферма, конюшня, дървета и др. Сглобяването на комплекта е изключително лесно. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете дърветата в дъската и да използвате специални конектори, за да сглобите фермата.

Допълнителна информация

Възраст