Футболна маса, джага

53,80 лв.

  • Възраст: 3+
  • Съдържание – маса, 12 футболисти, 2 топки, монтажен комплект
  • Материал: дърво, пластмаса, метал
  • Брой играчи: 12
  • Размери: 50 х 10 х 31 см
  • Време за доставка: Един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

25,10 лв.

Добавено в любими
5/5

32,20 лв.

Добавено в любими
5/5

14,50 лв.

Добавено в любими
5/5

107,70 лв.

Добавено в любими
5/5

47,30 лв.

Добавено в любими
5/5

32,40 лв.

Добавено в любими
5/5

19,80 лв.

Добавено в любими
5/5

16,60 лв.

Добавено в любими

Описание

Класическа джага. Вълнуваща игра, обичана от деца, тийнейджъри и възрастни. Играта мини футбол на маса е чудесен начин за свързване на поколенията . Вероятно няма човек, който не би искал да опита силите си в играта. Тук не е нужно да правите разлика между корнер и дузпа, за да се забавлявате страхотно. Нужни са ви само рефлекси, прецизност на движенията и малко късмет. Играта футбол на маса е  чудесен вариант за подарък за всеки любител на спорта и състезанията . Той е идеален за игра у дома, както и на партита, в училищни клубове или в аркадни зали. Играта ще бъде идеална за коледен подарък, за рожден ден или друг повод.

Включени са 2 топки в комплекта! Не е нужно да се притеснявате, че ще загубите топката. Вратовете са разположени от двете страни на масата, което повишава удобството на играта. Освен това всеки водач е закрепен със стопери, благодарение на които по време на емоционални игри масата стои стабилно и не е изложена на повреди. 

Футболът на маса е игра, която със сигурност събира поколенията. Това е чудесен начин за забавление за деца, тийнейджъри и възрастни – независимо от пола. Тук не е нужно да правите разлика между дузпа и корнер – просто се забавлявайте . 

На дръжките има специално профилирани, нехлъзгащи се ръкохватки – по 2 от всяка страна на масата, което осигурява здрав захват и прецизни движения. Дори потните ръце ще държат перфектно дръжката . 

Има брояч на голове на всяка врата, в сравнение с обикновените модели с цип, нашият изглежда по-стилен и използването му е по-практично. Вече не е нужно да помните резултата – лесно е да забравите или “случайно” да добавите няколко гола към себе си и да извадите няколко гола от опонента си.

Допълнителна информация

Възраст