Геймърски слушалки Kotion Each G2000, с микрофон и LED светлини.

72,50 лв.

Това са геймърски слушалки предимно предназначени за PS4. Те имат спортен вид, което ги прави да съвпадат с вашето ежедневие. Предлагат мощен звук и ясна комуникация благодарение на подвижния микрофон. Моделът предлага регулиране на големината на лентата, леко тегло и меки наушници за максимално удобство и при дълго ползване.

Срок за доставка:

48 часа

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

8,17 лв.

Добавено в любими
5/5

6,95 лв.

Добавено в любими
5/5

20,50 лв.

Добавено в любими
5/5

11,26 лв.

Добавено в любими
5/5

138,52 лв.

Добавено в любими
5/5

24,70 лв.

Добавено в любими
5/5

7,60 лв.

Добавено в любими

Описание

Геймърски слушалки Kotion Each G2000, с микрофон и LED светлини.
Това са геймърски слушалки предимно предназначени за PS4. Те имат спортен вид, което ги прави да съвпадат с вашето ежедневие. Предлагат мощен звук и ясна комуникация благодарение на подвижния микрофон. Моделът предлага регулиране на големината на лентата, леко тегло и меки наушници за максимално удобство и при дълго ползване. Върху кабелът ще откриете и контролер за звука и спиране на микрофона,  Комфортни – Тези слушалки са направени за дълги игрални сесии и предлагат меки наушници с покритие от висококачествена изкуствена кожа. Идват с регулираща се диадема с мека подплата на важните места и опция за завъртане на наушници за по-лесно пренасяне или поставяне на врата ви. Освен това диадемата е огъваема, това ви ги прави трудно чупливи и практични. Лесна комуникация – SPEED APIDER OS-G2000 разполагат с насочен микрофон с филтър, с който лесно да комуникирате със съотборниците си или с любими хора. Освен това микрофонът може да завърта в различен обхват. Това ви дава възможност да го нагласяте според вашето лично удобство.
Страхотен дизайн – Предлагат се в изчистено черно в комбинация с червено или синьо. Предназначени са за PS4. Също могат да се използват като MP3 слушалки, слушалки за мобилни телефони, за музика, за телевизор, игрални аудио и видео слушалки.

Характеристика:
Импеданс: 32 Ohm
Чувствителност: 114 dB +/- 3dB
Честотен диапазон: 20 – 20000 Hz
Чувствителност на микрофона: 34 dB +/- 3dB
Импеданс на микрофона: 2.2 kOhm
LED подсветка на микрофона и на слушалките.
Дължина на кабела: 2.2 m солиден кабел с обшивка.
Интерфейси: USB (за LED подсветката), 2 x 3.5mm stereo jack (за микрофона и слушалките).
Габаритни размери на слушалките: 21 x 11.5 x 21.5 mm.
Габаритни размери на кутията: 23.5 x 21 x 11.5 mm.