Инструмент за премахване на вдлъбнатини по автомобила

3,99 лв.

Инструментът за премахване на вдлъбнатини по автомобила е ефективно средство за отстраняване на нежелани деформации. Със специалните си функции и прецизни действия, този инструмент е идеален за възстановяване на външния вид на превозното средство. Независимо дали става въпрос за малки или по-големи вдлъбнатини, този иновативен инструмент гарантира професионални резултати.

Вендуза за изправяне на малки вдлъбнатини по колите е инструмент, който може да се използва за козметичен ремонт на леки повреди по повърхността на автомобила. Вендузата работи на принципа на вакуум и използва силата на засмукване, за да издърпа вдлъбнатината назад.

Срок за доставка:

1 ден

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

35,00 лв.

Добавено в любими
5/5

37,50 лв.

Добавено в любими
5/5

287,50 лв.

Добавено в любими
5/5

2,15 лв.

Добавено в любими
5/5

10,62 лв.

Добавено в любими
5/5

24,38 лв.

Добавено в любими

Описание

Вендузите за изправяне на вдлъбнатини се предлагат в различни размери и форми, за да отговарят на нуждите на различните приложения. Мини вендузите са подходящи за малки вдлъбнатини, като например тези, които се образуват при леки удари от паркинг. По-големите вендузи могат да се използват за по-големи вдлъбнатини, като например тези, които се образуват при по-сериозни инциденти.

Позиционирайте вендузата върху вдлъбнатината, така че да има контакт с възможно най-голяма площ. Това ще помогне за равномерното разпределение на силата на засмукване.

Вендузите за изправяне на вдлъбнатини са лесни за използване и не изискват специални умения. Те са чудесен начин за бързо и лесно отстраняване на леки повреди по автомобила.

Ако вдлъбнатината е дълбока или голяма, може да се наложи да използвате няколко вендузи, за да я изтеглите напълно назад.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Инструмент за премахване на вдлъбнатини по автомобила”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *