Коледно издание – Научен комплект за експерименти – Направи си сам! Сглобяем дървен конструктор. STEM / DYI комплект за деца.

59,00 лв.

Подарете си учене и забавление! Нашият комплект е идеален коледен подарък за момчета, момичета и деца на възраст 5-14 години. Празнично вълшебство: Изживейте магията на празниците с вълнуващи научни експерименти, които ще оставят деца от всички възрасти изумени и вдъхновени.

Срок за доставка:

1 ден

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

5,99 лв.

Добавено в любими
5/5

12,99 лв.

Добавено в любими
5/5

4,99 лв.

Добавено в любими
5/5

9,59 лв.

Добавено в любими
5/5

6,49 лв.

Добавено в любими
5/5

35,99 лв.

Добавено в любими
5/5

28,69 лв.

Добавено в любими
5/5

26,99 лв.

Добавено в любими

Описание

Най-добрата коледна игра: Направете този празничен сезон незабравим с научен комплект на Дядо Коледа, който съчетава радостта от Коледа с увлекателни STEM експерименти. Перфектен коледен подарък: Подарете си учене и забавление! Нашият комплект е идеален коледен подарък за момчета, момичета и деца на възраст 5-14 години. Празнично вълшебство: Изживейте магията на празниците с вълнуващи научни експерименти, които ще оставят деца от всички възрасти изумени и вдъхновени. STEM Discovery: Насърчавайте любов към науката и ученето с практически експерименти, предназначени да ангажират младите умове. Забавление за всички възрасти: Подходящо за деца на възраст 5-14 години, този комплект е перфектен както за млади учени, така и за любопитни умове.. Нашите STEM играчки са екологично съобразени. Основният използван материал е плоскост от дървесни влакна със средна плътност (MDF) с първокласно качество, която е направена от повторно конструирани дървесни влакна. За да сглобите частите не е необходимо лепило! Използвани са гумени ленти, които държат MDF частите заедно, което позволява лесно сглобяване на играчките. Всички STEM играчки, които предлагаме се изграждат от нулата, което позволява на децата да изпитат увереността и радостта от създаването на свои собствени проекти.  На база направената оценка, този продукт е изключително подходящ за развитието на умствените и когнитивни умения при децата.

Допълнителна информация

Тегло 0,00 кг