Магнитна игра направи си сам

10,09 лв.

Творчески комплект магнити е идеалният подарък за всяко дете, което има душа на художник. Играта с гипс е страхотно изживяване за дете. Децата обичат да създават различни форми и след това да ги рисуват според собствените си идеи. Това е комплект за творческа игра в създаването на магнити за хладилник с русалка за момчета и момичета.

Срок за доставка:

10 раб. дни

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

20,50 лв.

Добавено в любими
5/5

20,50 лв.

Добавено в любими
5/5

11,26 лв.

Добавено в любими
5/5

6,44 лв.

Добавено в любими
5/5

9,66 лв.

Добавено в любими
5/5

13,57 лв.

Добавено в любими
5/5

8,88 лв.

Добавено в любими

Описание

НАПРАВИ ГО САМ – Творчески комплект магнити е идеалният подарък за всяко дете, което има душа на художник. Играта с гипс е страхотно изживяване за дете. Децата обичат да създават различни форми и след това да ги рисуват според собствените си идеи. Това е комплект за творческа игра в създаването на магнити за хладилник с русалка за момчета и момичета.

Включени БОИ И ЧЕТКИ – комплектът включва бои в 6 цвята: оранжево, розово, зелено, синьо, жълто и червено. Малка четка, която ще ви позволи да рисувате точно декорациите. Благодарение на тези джаджи не е нужно да купувате нищо. Включено е всичко необходимо за създаване на креативен магнит.

ЯРКИ ЦВЕТОВЕ – след боядисване магнитите ще добият красиви цветове и ще бъдат перфектна декорация за детска стая или кухня. Можете да прикрепите магнитите например към магнитна дъска или хладилник.

МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН – След боядисване магнитите могат да изпълняват много функции. Те перфектно ще задържат листове хартия върху хладилника или черната дъска. Те ще бъдат феноменална и необикновена украса на детска стая и страхотна играчка.

СПЕЦИФИКАЦИЯ – материал: пластмаса; размери на матрицата (дължина/височина): 18/14 см; размери на опаковката (дължина / ширина / височина): 27/23 / 5,5 см; тегло в опаковката: 0,32 кг

СПЕЦИФИКАЦИЯ

материал: пластмаса;
размери на матрицата (дължина/височина): 18/14 см;
размери на опаковката (дължина / ширина / височина): 27/23 / 5,5 см;
тегло в опаковката: 0,32 кг

ВКЛЮЧЕНО

магнит
форма за 6 магнита
четка
купа
бои
шпатула
гипс до тегло 145 грама