Меки сензорни блокове за деца – 10 бр. – Kruzzel

26,20 лв.

  • Подходяща възраст: 3+
  • Материал: гума
  • Размери на блока (дължина / ширина / височина): 5/6/5 см
  • Цвят: Многоцветна
  • Съдържа: 10 тухли
  • Време за доставка: Един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

14,80 лв.

Добавено в любими
5/5

32,20 лв.

Добавено в любими
5/5

19,20 лв.

Добавено в любими
5/5

20,70 лв.

Добавено в любими
5/5

29,80 лв.

Добавено в любими
5/5

25,60 лв.

Добавено в любими
5/5

19,80 лв.

Добавено в любими
5/5

16,60 лв.

Добавено в любими

Описание

10 МЕКИ СЕНЗОРНИ БЛОКОВЕ

SOFT SENSORY BLOCKS – сензорните играчки са невероятна подкрепа за нашите малки в откриването на света и стимулирането на сетивата им. Те не само ще осигурят на вашето дете радостно, развиващо забавление, но и ще му донесат облекчение при никнене на зъби. Блоковете имат изпъкнали числа, форми и животни. Всяко кубче има различен цвят, което идеално стимулира развитието на вашето дете. Благодарение на специални вдлъбнатини и издатини, детето може да свързва блоковете в редове.
ВЛИЯЯТ ВЪРХУ РАЗВИТИЕТО НА ДЕТЕТО – сензорните играчки формират способността за приемане, разбиране и реагиране на стимули, идващи от околната среда. С помощта на блокове можем да подобрим двигателната координация и да стимулираме сетивата като слух, зрение или допир. При натискане блокчетата издават фин звук, който ще бъде приятно и интересно преживяване за бебето.
БЕЗОПАСНО – блокчетата са изработени от специален мек материал, който е изключително мек и лек и не съдържа никакви вредни вещества, така че може да се използва като гризалка за малко дете. Блокчетата могат да се използват от деца от 6 месечна възраст.
ИНТЕНЗИВНИ ЦВЕТОВЕ – Сензорните подложки са визуално атрактивни и имат внимателно, прецизно покритие. Техните ярки, живи цветове ще привлекат погледите на бебето и със сигурност ще го насърчат да играе.
СПЕЦИФИКАЦИЯ – цвят: многоцветен; материал: гума; брой блокове в комплекта: 10; размери на блока (дължина / ширина / височина): 5/6/5 см.; тегло: 0,55 кг; тегло в опаковката: 0,63 кг.

Комплектът се състои от 10 тухлички, които се характеризират с разнообразие от форми и цветове. Върху тях има цифри, десени и изображения на най-популярните животни. Поради факта, че са изработени от лек гумен материал, могат да се използват и като гризалка за дете – Те са безвредни за здравето и имат меки ръбове, благодарение на които детето може да играе безопасно. Материалът, използван за производството, се характеризира с издръжливост, което има положителен ефект върху издръжливостта и продължителността на употреба на артикулите. Освен това е водоустойчив и много лесен за почистване.

Допълнителна информация

Възраст