Дървено интерактивно табло за управление

164,60 лв.

  • Подходяща възраст: 3+
  • Материал: Дърво 
  • Батерии модел: AA 
  • Брой батерии: 2 
  • Батерии включени в комплекта: Не 
  • Време за доставка: Един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

25,10 лв.

Добавено в любими
5/5

40,30 лв.

Добавено в любими
5/5

36,30 лв.

Добавено в любими
5/5

20,90 лв.

Добавено в любими
5/5

29,80 лв.

Добавено в любими
5/5

25,60 лв.

Добавено в любими
5/5

41,30 лв.

Добавено в любими
5/5

16,60 лв.

Добавено в любими

Описание

Малките любители на автомобилните състезания ще бъдат щастливи да притежават това невероятно дървено табло за управление на Melissa & Doug. 

Воланът за игра е реалистичен, монтиран е на здраво дървено табло със светлини, звукови ефекти и движещи се части, включително превъртащ се GPS. Включва още ключ за стартиране, превключване на предавките, радио с 4 станции, клаксон, регулируеми вентилатори за топлина и климатик, сигнал, индикатори за опасност и фарове, бутон за спортен режим, таймер за обратно отброяване на резервоара за газ, капачка за газ.

Завъртете ключа, за да стартирате и превключите в задвижване, завъртете колелото, за да задържите колата на пътя на GPS дисплея. Подвижните части и бутоните позволяват на малчуганите да издават звуков сигнал, да регулират вентилационните отвори, да включват сигнали, индикатори за опасност и фарове и да въртят двигателя. Настройте таймер за обратно броене до изпразване на резервоара за газ и свалете капачката за газ, когато дойде време за пълнене.

Страхотна играчка, която развива координацията око-ръка, насърчава въображаемата игра и помага на децата да разбират процеса на причината и следствието. 

Допълнителна информация

Възраст