Мини дигитален настолен часовник с LED дисплей

12,99 лв.

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

27,85 лв.

Добавено в любими
5/5

41,89 лв.

Добавено в любими
5/5

38,02 лв.

Добавено в любими
5/5

11,28 лв.

Добавено в любими
5/5

21,52 лв.

Добавено в любими
5/5

5,28 лв.

Добавено в любими
5/5

13,01 лв.

Добавено в любими
5/5

43,54 лв.

Добавено в любими

Описание

Дигиталният настолен часовник предлага не само съблюдаване на времето, но и минималистичен дизайн и удобство в употребата. Вотът включва някои от ключовите му характеристики и предимства:

  1. Минималистичен и Стилен Дизайн: Със своя бял цвят и блок със заоблени страни, часовникът се вписва перфектно в модерния интериор, като предоставя елегантен и семпъл вид.
  2. Голям Дисплей с Добре Видими Цифри: Големият дисплей и размерът на показваните цифри го правят лесно видим за хора със зрителни увреждания, предоставяйки ясна и четлива информация за текущото време.
  3. Сензор за Здрач: Вграденият сензор за здрач автоматично регулира подцветката в зависимост от осветеността в стаята. Това осигурява подходяща видимост и прави часовника подходящ за различни условия на осветление.
  4. Бяла LED Подцветка: LED дисплеят с бяла подцветка не само е енергоспестяващ, но и предоставя деликатна, успокояваща светлина без да заслепява.
  5. Многофункционален: Часовникът разполага с аларма, термометър и дата, предоставяйки допълнителни функционалности за удобство в ежедневието.
  6. Опция за Формат на Часа: Потребителят може да избира между 12-часов (AM/PM) и 24-часов формат за представяне на времето.
  7. Удобни Размери и Лесно Захранване: С размери 4,5/9/5,5 см, часовникът е компактен и удобен. Захранва се от 2 броя AAA батерии (които не са включени в комплекта).

Този дигитален настолен часовник съчетава стил, функционалност и удобство в едно, като предоставя изчистен начин за следене на времето в дома или на работното място.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Мини дигитален настолен часовник с LED дисплей”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *