Мултифункционален електрически тостер

79,99 лв.

Напрежение: 220V
Мощност: 1100W
Честота: 50H
Двустранно печене
Височина на тавичката: 40мм
Тегло: 4,8 кг
Цвят: Кафяво-черен

Срок за доставка:

1-3 дни

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

6,95 лв.

Добавено в любими
5/5

138,52 лв.

Добавено в любими
5/5

43,54 лв.

Добавено в любими
5/5

24,70 лв.

Добавено в любими
5/5

10,09 лв.

Добавено в любими
5/5

7,60 лв.

Добавено в любими

Описание

Вече не е нужно да включвате фурната за всяко печено ястие. С тази мултифункционална компактна електрическа тостер машина можете да печете редица продукти, включително цели пици. Тя може да служи включително и като фурна за някои видове ястия, сред които са и морски дарове. Всичко това е благодарение на дълбоката ѝ 4 см тавичка, интегрирана в долната част, и нагряващата повърхност на капака. Те осигуряват равномерно загряване на цялата повърхност на ястието с висока ефикасност и бързо, пълно изпичане.

С висока мощност и електрически режим на работа, тостер машината може да изпече продуктите ви бързо, сигурно и безопасно. Можете да правите омлети, препечени филийки, тостери, сандвичи, хамбургери, гофрети, пици, шишчета, морски дарове и т.н. Почистването на уреда също е ефикасно, бързо и удобно. Нуждата му от цялостна поддръжка е минимална.

За производството на тази тостер машина, която функционира и като мини фурна, са използвани първокласни материали. Материалите, използвани за нагряващото покритие, са напълно безопасни за употреба с хранителни продукти. Цялостната изработка е проведена съгласно високи стандарти в световен план, което осигурява безопасност, качество и дълготрайност. Уредът е изключително устойчив и стабилен. За да не нагрява плотовете или други повърхности, върху които е поставен, той разполага с няколко крачета.

Изключително е удобен за употреба. Има няколко интегрирани бутона, с които можете да регулирате настройките при печене на различни видове храни. Освен това разполага с удобна и сигурна дръжка, чрез която се повдига капакът. Така можете постоянно да следите напредъка на храната, която готвите, като при това не рискувате да се опарите или изгорите. Разполага с удобен бутон в задната странична част, чрез който може да бъде включван и изключван за повече безопасност. Осигурява високо ниво на сигурност и защита при натоварване на електрозахранващата мрежа.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Мултифункционален електрически тостер”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *