Мултифункционален инструмент SLICE PRO-7

56,25 лв.

СПЕЦИФИКАЦИЯ:
Тип мултитул: брадва
Брой допълнителни инструменти: 30 бр
Материал: Неръждаема стомана
Височина: 163 мм
Широчина: 92 мм
Размер на острието: 47 мм
Торбичка: Да
Материал на покритието: Найлон
Черен цвят

Срок за доставка:

48 часа

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

20,50 лв.

Добавено в любими
5/5

20,50 лв.

Добавено в любими
5/5

22,32 лв.

Добавено в любими
5/5

83,75 лв.

Добавено в любими
5/5

13,57 лв.

Добавено в любими
5/5

9,84 лв.

Добавено в любими
5/5

7,60 лв.

Добавено в любими

Описание

Мултифункционален инструмент SLICE PRO-7

 Брадва
 ЧУК
 Телени ножици
НОЖ
ТРИОН
ФАЙЛ
ОТВАРАЧКА ЗА БУТИЛКИ
Тиндър
СВИРКА
КРЪСТАТА ОТВЕРТКА X2
ПЛОСКА ОТВЕРТКА X1 ЕКСТРА МУЛТИИНСТРУМЕНТ СНЕЖИНКА:
КРЪСТАТА ОТВЕРТКА X1
ПЛОСКА ОТВЕРТКА X1
РАЗЛИЧНИ РАЗМЕРИ ВЪСТРОЕН КЛЮЧ Х6
ГАЙЧНИ КЛЮЧЕВЕ РАЗЛИЧНИ РАЗМЕРИ X8
ОТВАРАЧКА ЗА БУТИЛКИ

А В КОМПЛЕКТА ЩЕ НАМЕРИМ ОЩЕ:

ГОЛЯМА ПОКРИВКА ЗА ЦЕЛИЯ КОМПЛЕКТ
ЗАКРИВАНЕ С ПЛАТ ЗА ОСТРИЕ НА БРАВА
ГУМЕНА ПОКРИВКА ЗА ОСТРИЕТО НА БРАДВАТА
КРЪГ ЗА ЗАКАЧАНЕ НА МУЛТИТУЛНА СНЕЖИНКА
Брадва МУЛТИИНСТРУМЕНТ Този мултитул е компактен чук “всичко в едно” с 30 различни инструмента на едно място.
В този случай това е комбинация от:
МНОГОИНСТРУМЕНТНА брадва:
БРАДИВА ЧУК КЛЕЩИ WIRE Ножица НОЖ ТРИОН ФАЙЛ ОТВАРАЧКА ЗА БУТИЛКИ КРЕМЪК СВИРКА ОТВЕРТКА X2 ПЛОСКА ОТВЕРТКА X1
Мултитулът е много практичен инструмент, защото позволява на потребителя да изпълнява много различни задачи с един инструмент. Може да бъде особено полезно в ситуации,
в които не е наличен пълен набор от инструменти или когато имаме нужда от нещо, което е лесно за носене и използване на полето. Multitool е идеалният избор за хора,
които се нуждаят от универсален инструмент за ежедневни задачи.

ОПИСАНИЕ НА ОТДЕЛНИТЕ ИНСТРУМЕНТИ:
Брадвичката в мултитула може да се използва за различни задачи, като цепене на дърва, рязане на клони, премахване на клони от дървета, както и за работа, свързана с палене на огън и огнища на полето.
Чукът е много полезен в полеви условия, където трябва да направим бърз ремонт или да сглобим палатки и мебели. Чукът ни позволява да забиваме колчета, да превъртаме пирони и да чупим по-малки клони.
Клещите са много универсален инструмент, който ви позволява да захващате, подрязвате и огъвате различни материали. Те могат да бъдат полезни при извършване на водопроводни или електрически работи.
Тънката е инструмент, използван за създаване на искри, които могат да се използват за запалване на огън. Идеален е за хора, които се нуждаят от практичен и мобилен инструмент за запалване на огън на полето.
Нож, ножица и трион са от съществено значение за подстригване и рязане на различни материали, включително кожа, дърво, въжета, тел и т.н. Те могат да се използват и за извършване на прецизни срезове, като изрязване на отвори или форми в различни материали.
Отвертки Phillips и шлицови отвертки, гаечен ключ и адаптер за накрайници са полезни за различни работи по сглобяване или разглобяване. Могат да се използват за ремонт на електрически, автомобилни или мебелни уреди.
Свирката е инструмент, който ви позволява да издавате силен звук, който може да се чуе на голямо разстояние. В случай на нужда или опасност можете да го използвате, за да привлечете вниманието или да изплашите връхлитащо към вас животно с писклив и силен звук.
Пилата е полезна за шлайфане на различни повърхности, включително премахване на остри ръбове и неравности.
Отварачката за бутилки и ножът за риба са полезни за различни ежедневни дейности като отваряне на бутилки или подрязване на риба.

Multitool може да бъде полезен в много ситуации, особено в полеви условия или в ситуации, в които нямаме достъп до пълен набор от инструменти. Ето няколко примера за ситуации, в които мултитулът може да бъде полезен:

По време на къмпингуване Мултитулът може да се използва за различни задачи около лагерния огън, включително рязане на дърва, приготвяне на храна и забиване на колове за палатка.
При катерене или туризъм – мултитулът може да бъде полезен за рязане на въжета, маркучи или клони и ремонт на туристическо оборудване.
Когато вършите домакинска работа – Multitool може да се използва за извършване на различни дейности за подобряване на дома, включително рязане, шлайфане, завинтване или премахване на винтове.
По време на пътувания с кола – Мултитулът може да бъде полезен за ремонт на дребни повреди, като смяна на електрическа крушка, регулиране на чистачки или завинтване на винтове.
По време на работа в градината – Мултитулът може да се използва за подрязване на клони, рязане на градински кабели или за отваряне на кутии с торове или пестициди.

… ЩЕ БЪДЕ ПОЛЕЗНО НАВСЯКЪДЕ!!!

Мултитулът е много удобен инструмент поради своята многофункционалност и компактен размер. Мултитулът се побира в джоба на колана и заема малко място, така че можем да го имаме винаги с нас и да го използваме по всяко време.

ПРЕДИМСТВА:

МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН
КОМПАКТЕН РАЗМЕР
ЛЕСНО ЗА НОСЕНЕ
ПРЕДПАЗНА ЗАКЛЮЧВАНЕ
ИЗДЪРЖЛИВ

ВКЛЮЧЕНО:

Мулти инструмент
Две ножници за острие на брадва
Мултитул звездичка
Ключодържател
Случай
Оригинална опаковка

Внос от Полша