Мултифункционален практичен инструмент за кухня 12в1

11,98 лв.

Практичният инструмент за кухня с 12 в 1 функции, модел 4615, е устройство, което може да улесни многобройни задачи при приготвянето на храна и обработката на съставки в кухнята. Този мултифункционален инструмент предлага разнообразни възможности и е отличен за семейства или кулинари, които ценят практичността и ефективността.

Срок за доставка:

1-3 дни

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

8,17 лв.

Добавено в любими
5/5

11,26 лв.

Добавено в любими
5/5

43,54 лв.

Добавено в любими
5/5

22,32 лв.

Добавено в любими
5/5

10,09 лв.

Добавено в любими
5/5

9,84 лв.

Добавено в любими

Описание

Уредът предоставя разнообразни възможности за готвене и обработка на храна, което го прави подходящ както за професионални готвачи, така и за домакини, които обичат да приготвят разнообразни ястия. Някои от предимствата и възможностите на този уред са:

Отцеждане на излишната вода: Възможността да се използва като гевгир е удобна при приготвянето на салати, зеленчуци и други храни, които изискват отцеждане на водата.
Различни методи на готвене: Уредът може да бъде използван за варене, бланширане и пържене, което предоставя голяма гъвкавост при готвенето.
Съхранение на плодове и плоска поставка: Кошницата за съхранение на плодове и възможността за използване като плоска поставка са практични функции, които ви позволяват да оптимизирате пространството в кухнята си.
Лесно за използване: Уредът изглежда лесен за използване и може да бъде страхотно допълнение към вашата кухня.

Този уред се явява много универсален и удобен инструмент за готвене и подобрява процеса на приготвяне на храната у дома. Той може да бъде полезен за разнообразни кулинарни нужди и предоставя възможност за разнообразие в менютата ви.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Мултифункционален практичен инструмент за кухня 12в1”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *