Направи си сам гривна

8,90 лв.

  • Подходяща възраст: 6+
  • Размери на опаковката: 13 х 13 х 2 см
  • Комплектът включва: Над 200 части
  • Материал: Връаки и PVC
  • Време за доставка: Един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

20,50 лв.

Добавено в любими
5/5

33,74 лв.

Добавено в любими
5/5

22,32 лв.

Добавено в любими
5/5

6,44 лв.

Добавено в любими
5/5

11,71 лв.

Добавено в любими
5/5

7,60 лв.

Добавено в любими

Описание

Детският комплект за направа на гривни представлява вдъхновяваща и забавна активност за деца, която им позволява да проявят своята творческата страна и въображение. Със своите 200 части, включително мъниста и висулки, този комплект предоставя всичко необходимо, за да създадете уникални и стилни гривни. Ето подробно описание на този креативен комплект:

1.Разнообразие от мъниста: Комплектът включва разнообразие от мъниста с различни форми, цветове и текстури. Тези мъниста предоставят много възможности за съчетаване и създаване на различни дизайни.
2.Висулки: Освен мънистата, комплектът съдържа и висулки с различни теми и мотиви. Те могат да бъдат добавени към гривните, за да придадат по-личност и уникалност на всяка творба.
3.Нишки и връзки: За да се направят гривните, комплектът включва нишки и връзки. Тези материали са удобни за употреба и осигуряват здраво закрепване на мънистата.
4.Инструкции и ръководство: За да помогне на децата да започнат, комплектът обикновено включва илюстрирани инструкции и ръководство за създаване на основни дизайни и техники за направа на гривни.
5.Кутия за съхранение: За да се предпазят и съхранят всички части и материали, комплектът често идва с подходяща кутия или контейнер за съхранение.
6.Подходящ за развитие: Този детски комплект не само развива детската творческа възможност, но също така насърчава развитието на моториката на тяхните пръсти и усъвършенстване на техните умения за работа с различни материали.
7.Подходящ за подарък: Този комплект за създаване на гривни е отличен подарък за деца, независимо дали става въпрос за рожден ден, празник или просто за да ги разveselite със забавна и образователна активност.

С този комплект децата ще имат възможност да изразят своята индивидуалност чрез уникални дизайни на гривни и същевременно да се забавляват и развиват въображението си.

Допълнителна информация

Възраст