Настолна игра за двама – ухапване на пръсти

13,90 лв.

  • Подходяща възраст: 3+
  • Цената е за 1 бр.
  • Размер на продукта: 15 x 11 x 10 см 
  • Материал: PVC
  • Време за доставка: Един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

5,00 лв.

Добавено в любими
5/5

40,00 лв.

Добавено в любими
5/5

43,75 лв.

Добавено в любими
5/5

29,99 лв.

Добавено в любими
5/5

14,75 лв.

Добавено в любими
5/5

25,13 лв.

Добавено в любими
5/5

56,96 лв.

Добавено в любими

Описание

ВАЖНО! Продуктът е асортиментен и не може да бъде избирана точна разновидност. Доставката се извършва според наличностите. Снимките са илюстративни. Цената е за 1 брой.

 

Представяме ви нашата изключително забавна гризачка за пръсти във форма на животни – идеалната играчка за деца и възрастни. Тази гризачка за пръсти не само ще ви забавлява, но и осигурява безопасност и качество. Изработена с изключителни материали, тя е без мирис и е подходяща за деца и възрастни.

Със своя симпатичен дизайн , тази гризачка за пръсти съчетава забавление и сладост. Нейната форма и структура я правят още по-забавна за игра.

Играта с тази гризачка е лесна и забавна – просто натиснете зъбите, и устата на животното ще се затвори, като може да предизвика смях у децата.

Тази играчка има много приложения – от игри и семейни вечери до партита и събирания с приятели. Тя също е чудесен подарък за момчетата и момичетата, подходящ за рожден ден, Хелоуин и други празници.

С нейните компактни размери, тази гризачка за пръсти е удобна за носене навсякъде. Развлечението никога не е било толкова достъпно и забавно. Разгледайте разнообразието от форми и цветове и се насладете на играта при всяко удобно за вас време.

 

Допълнителна информация

Възраст