Образователна игра с динозаври за броене – 56 части

17,50 лв.

  • Възрсат: 3+
  • Съдържание – 6 чаши, 48 динозавъра, 2 пинсети
  • Цвят: многоцветен
  • Материал: пластмаса
  • Размери на тръбата: 9,6 х 16 см
  • Време за доставка: Един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

20,90 лв.

Добавено в любими
5/5

20,70 лв.

Добавено в любими
5/5

47,30 лв.

Добавено в любими
5/5

29,80 лв.

Добавено в любими
5/5

37,70 лв.

Добавено в любими
5/5

25,60 лв.

Добавено в любими
5/5

41,30 лв.

Добавено в любими
5/5

18,40 лв.

Добавено в любими

Описание

Комплектът с фигури на динозаври е чудесен начин да научите броене и цветове. И купичките, и динозаврите са изработени в ярки и приятни за окото цветове, които ще привлекат вниманието на детето : червено, жълто, оранжево, лилаво, зелено и синьо. 

Комплектът включва две пинсети. С помощта на щипките вашето малко дете премества динозавъра в подходящата чаша със същия цвят. Творческите игри не само карат детето ви да учи за света около себе си, но и осигуряват дълги часове забавление.

Играта ще бъде страхотно приключение, по време на което детето ще тренира концентрация, търпение и ще научи имената на превозните средства. Бебето упражнява пространствено въображение, прецизност и ръчни умения.

56  части –  Играчката за сортиране на динозаври стимулира правилното развитие на детето, което е много важно нещо през пубертета. Знания и умения, усвоени от ранна възраст. Целият комплект има цели 56 елемента: 6 чаши, 2 пинсети и 8 динозавъра от всеки цвят. 

Насърчете детето си да научи цветовете и броенето, като играе играта на разделяне на малки фигурки в купички с подходящ цвят. Предизвикателството да разделяте парчетата с помощта на пинсети ще помогне за развитието на уменията на вашето дете.

Допълнителна информация

Възраст