Пъзел мозайка с пинчета – 296 части – Iso Trade

13,60 лв.

  • Възраст: 4+
  • Брой гъби: 296 бр
  • Размери на куфара: 28,7 х 24 х 3 см
  • Време за доставка: Един или два работни дни

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

19,60 лв.

Добавено в любими
5/5

36,30 лв.

Добавено в любими
5/5

28,10 лв.

Добавено в любими
5/5

19,20 лв.

Добавено в любими
5/5

107,70 лв.

Добавено в любими
5/5

29,80 лв.

Добавено в любими
5/5

30,40 лв.

Добавено в любими

Описание

Пъзелът съдържа цели 296 игли / копчета / гъби в 3 различни размера. Ярките, контрастиращи цветове добавят естетическа стойност и привличат вниманието на детето и насърчават повторната игра. Това е чудесен начин да се забавлявате с цялото семейство . Той ще даде възможност на родителите да прекарват времето си с децата си у дома по интересен начин и ще премахне скуката, особено когато времето навън не е благоприятно. 

Играта с мозайки е чудесен начин за развиване на ръчни умения, сръчност, упражняване на координацията око-ръка и упражняване на умения за логическо мислене . С играчката децата упражняват и търпение и концентрация. 

Чудесен начин да се забавлявате страхотно с родителите си. Играта включва подреждане на картинки с помощта на много бутони с различни цветове. Комплектът включва примерни картинки, които могат да бъдат създадени с помощта на включените в комплекта елементи . 

Това е идеална играчка за всички креативни деца от 3 години. Пъзелът развива въображението на най-малките и стимулира нестандартното, креативно мислене. Това е идеалният подарък както за момчета, така и за момичета.

Допълнителна информация

Възраст