Плазмена USB електрическа запалка

22,32 лв.

Проблемът със запалките, които избледняват от вятъра, току-що приключи за вас! Нашата запалка е устойчива на вятър, сняг и дъжд . Отсега нататък не е нужно да се притеснявате за липса на гориво / газ. Позволява бързо зареждане навсякъде, където имаме достъп до USB гнездото. Запалката има светодиод, който информира за процеса на зареждане.

Срок за доставка:

10 раб. дни

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

33,74 лв.

Добавено в любими
5/5

138,52 лв.

Добавено в любими
5/5

43,54 лв.

Добавено в любими
5/5

6,44 лв.

Добавено в любими
5/5

24,70 лв.

Добавено в любими
5/5

11,71 лв.

Добавено в любими
5/5

7,60 лв.

Добавено в любими

Описание

УСТОЙЧИВ НА ВРЕМЕННИТЕ УСЛОВИЯ – проблемът със запалките, които избледняват от вятъра, току-що приключи за вас! Нашата запалка е устойчива на вятър, сняг и дъжд .

УДОБНО ЗАРЕЖДАНЕ ЧРЕЗ USB – отсега нататък не е нужно да се притеснявате за липса на гориво / газ. Позволява бързо зареждане навсякъде, където имаме достъп до USB гнездото. Запалката има светодиод, който информира за процеса на зареждане.

БЕЗОПАСЕН – не излъчва миризми, не експлодира и не се гаси от вятъра. Работи само с натискане на основния бутон и има заключване отстрани на запалката срещу запалване от деца.

ГЪВКАВА РАМА – Рамото на запалката е изработено от неръждаема стомана, може да се огъва на 360 °. Рамото е много гъвкаво, благодарение на термиката можете да достигнете дори до труднодостъпни места със запалка.

СПЕЦИФИКАЦИЯ – цвят: черен / сребрист; капацитет на батерията 170 mAh; USB C-USB дължина на кабела: 15 см; дължина на гъвкавата част 10см; размери (ширина / височина / дълбочина): 26 х 3 х 1,5 см; по-малко тегло: 54g; тегло с опаковката: 77гр.

ВКЛЮЧЕНО

запалка
USB Type-C кабел за зареждане