Създай верижна реакция, подходящо за бъдещи инженери – Направи си сам! Сглобяем дървен конструктор. STEM / DYI комплект за деца.

65,00 лв.

Пригответе се да събудите инженера в душата на вашето дете с помощта на този конструктор, който трябва да сглоби само! Тази конструкторска играчка 3 в 1 е добра и се състои от няколко игри Пригответе се за часове на забавление и вълнение с тази готина играчка за начинаещи инженери! Нашите STEM играчки са екологично съобразени. Основният използван материал е плоскост от дървесни влакна със средна плътност (MDF) с първокласно качество, която е направена от повторно конструирани дървесни влакна.

Срок за доставка:

1 ден

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

14,80 лв.

Добавено в любими
5/5

32,20 лв.

Добавено в любими
5/5

40,30 лв.

Добавено в любими
5/5

19,20 лв.

Добавено в любими
5/5

107,70 лв.

Добавено в любими
5/5

47,30 лв.

Добавено в любими
5/5

26,60 лв.

Добавено в любими

Описание

Пригответе се да събудите инженера в душата на вашето дете с помощта на този конструктор, който трябва да сглоби само! Тази конструкторска играчка 3 в 1 е добра и се състои от няколко игри Пригответе се за часове на забавление и вълнение с тази готина играчка за начинаещи инженери! Нашите STEM играчки са екологично съобразени. Основният използван материал е плоскост от дървесни влакна със средна плътност (MDF) с първокласно качество, която е направена от повторно конструирани дървесни влакна. За да сглобите частите не е необходимо лепило! Използвани са гумени ленти, които държат MDF частите заедно, което позволява лесно сглобяване на играчките. Всички STEM играчки, които предлагаме се изграждат от нулата, което позволява на децата да изпитат увереността и радостта от създаването на свои собствени проекти. На база направената оценка, този продукт е изключително подходящ за развитието на умствените и когнитивни умения при децата.

Допълнителна информация

Тегло 0,00 кг