Система за централно заключване LB-405

43,75 лв.

Системата за централно заключване LB-405 е интелигентно решение, което предоставя удобство и сигурност за вашето автомобилно заключване. Тази система осигурява възможност за заключване и отключване на всички врати на автомобила едновременно чрез централен контрол или дистанционно управление.

Срок за доставка:

48 часа

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

138,52 лв.

Добавено в любими
5/5

6,44 лв.

Добавено в любими
5/5

24,70 лв.

Добавено в любими
5/5

10,09 лв.

Добавено в любими
5/5

13,57 лв.

Добавено в любими
5/5

7,60 лв.

Добавено в любими
5/5

7,60 лв.

Добавено в любими
5/5

7,60 лв.

Добавено в любими

Описание

Системата за централно заключване LB-405 е интелигентно решение, което предоставя удобство и сигурност за вашето автомобилно заключване. Тази система осигурява възможност за заключване и отключване на всички врати на автомобила едновременно чрез централен контрол или дистанционно управление. Ето някои от ключовите характеристики на системата за централно заключване LB-405:

Удобство и безопасност: Системата позволява бързо и лесно заключване на всички врати, капаци на багажника и дори прозорци, предоставяйки ви по-голяма сигурност и спокойствие при паркиране на автомобила.
Дистанционно управление: LB-405 включва дистанционно управление, което ви позволява да контролирате заключването и отключването на вратите от разстояние. Това предоставя удобство, особено при наличие на обемни или тежки предмети.
Антикражбена защита: Системата може да бъде снабдена с антикражбена защита, която предотвратява неоторизиран достъп до автомобила и се активира в случай на опит за нарушаване на заключването.
Интеграция с алармени системи: LB-405 може да бъде интегрирана с алармени системи за допълнителна защита на автомобила.
Индикация на състоянието: Системата може да включва LED индикация, която показва текущото състояние на заключването и отключването на автомобила.
Лесен монтаж: Системата е проектирана да бъде лесно монтирана на вашия автомобил и обикновено идва с инструкции за инсталация.

Системата за централно заключване LB-405 предоставя надеждна и удобна защита за вашия автомобил и може да подобри вашето преживяване при управление на него. Тя е незаменима част от модерните автомобилни системи за сигурност и удобство.