Смарт топка за Котки

19,99 лв.

Интелигентната Смарт топка за котки с автоматично въртене на топката представлява отличен начин да забавлявате и занимавате вашата котка.

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

9,69 лв.

Добавено в любими
5/5

7,99 лв.

Добавено в любими
5/5

5,89 лв.

Добавено в любими
5/5

4,69 лв.

Добавено в любими
5/5

11,88 лв.

Добавено в любими
5/5

22,50 лв.

Добавено в любими

Описание

Интелигентната Смарт топка за котки с автоматично въртене на топката представлява отличен начин да забавлявате и занимавате вашата котка. Тази електрическа топка за котки е снабдена с редица полезни характеристики и предимства, които ще направят вашата котка щастлива и активна:

Автоматично въртене: Играчката предлага автоматично въртене на топката, което привлича вниманието на вашата котка и я забавлява. Топката се движи по непредсказуем начин, като симулира игриви движения, които котките обичат да преследват.

Издръжливост: Играчката е изработена с издръжливи материали и може да издържи на интензивна игра от страна на вашата котка часове наред.

Безшумен материал: Топката е обвита с безшумен материал, което е важно, особено ако искате вашата котка да се забавлява, без да предизвиква нежелани шумове в дома.

Зареждаема: Играчката се зарежда и не изисква нови батерии. Това я прави икономична и екологична.

Лесно управление: Управлението на играчката е лесно и интуитивно. Можете да включвате и изключвате интелигентната топка с кратко натискане на бутоните. Също така, можете да превключвате между различни режими, като интелигентен и нормален режим.

Всички тези характеристики правят интелигентната играчка за котки с автоматично въртене на топката перфектна за забавление и активност на вашата котка. Тя ще бъде използвана с удоволствие и радост от вашата домашна любимка.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Смарт топка за Котки”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *