Спрей моп 2 в 1 + 3 подложки

53,81 лв.

  • 2 В 1 МОП + РЪЧНА ПРАХОСМУКАЧКА – над миещата повърхност беше монтирана метачна машина с удължена въртяща се четка. С премахването на мопа вече имате готова четка за метене. Можете лесно да поддържате дома си чист. Освен това ръчната прахосмукачка има контейнер за отпадъци. Можете да го отворите и изпразните с едно щракване.
  • 4 ВКЛЮЧЕНИ ВЕЛКРО ПЛАСТИНИ – Велкро монтираните наслагвания са абсорбиращи и тяхната структура ги прави идеални за справяне с мръсотията. Свалят се лесно и бързо и се перат под течаща вода, или се перат в пералня на температура макс. 60 градуса. Те са за многократна употреба. Мопът е предназначен за всякакви повърхности; линолеум, плочки, плоскости, дървен или каменен под.

Срок за доставка:

10 раб. дни

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

6,95 лв.

Добавено в любими
5/5

138,52 лв.

Добавено в любими
5/5

42,05 лв.

Добавено в любими
5/5

11,71 лв.

Добавено в любими
5/5

8,88 лв.

Добавено в любими
5/5

7,60 лв.

Добавено в любими

Описание

ФУНКЦИЯ СПРЕЙ – контейнер с резервоар за вода и препарати улеснява почистването на силни замърсявания. Предимството на този моп е, че не е нужно да местите кофа с вода от време на време – моп с пръскачка ще осигури бързо и удобно измиване . Просто използвайте пръскачката, за да намокрите пода. Резервоарът с капацитет 300 мл лесно ще се справи с измиването на голяма стая.

2 В 1 МОП + РЪЧНА ПРАХОСМУКАЧКА – над миещата повърхност беше монтирана метачна машина с удължена въртяща се четка. С премахването на мопа вече имате готова четка за метене. Можете лесно да поддържате дома си чист. Освен това ръчната прахосмукачка има контейнер за отпадъци. Можете да го отворите и изпразните с едно щракване.

4 ВКЛЮЧЕНИ ВЕЛКРО ПЛАСТИНИ – Велкро монтираните наслагвания са абсорбиращи и тяхната структура ги прави идеални за справяне с мръсотията. Свалят се лесно и бързо и се перат под течаща вода, или се перат в пералня на температура макс. 60 градуса. Те са за многократна употреба. Мопът е предназначен за всякакви повърхности; линолеум, плочки, плоскости, дървен или каменен под.

БЪРЗ МОНТАЖ – всички елементи се сглобяват лесно, без да са необходими допълнителни инструменти. Мопът е лек, благодарение на което носенето и използването му не е минимален проблем и най-важното? Навеждането на труднодостъпни места е сведено до минимум.

СПЕЦИФИКАЦИЯ – Бял цвят; материал: пластмаса, алуминий; метачна машина: да, моп: да; капацитет на резервоара: 300мл; размери: тегло 714g; тегло в опаковка: 894гр.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

бял цвят
материал: пластмаса, алуминий
метачка: да
моп: да
капацитет на резервоара: 300 мл
размери: 130х14х39 см
тегло 714гр
тегло в опаковка: 894гр

ВКЛЮЧЕНО

4 x пълнители за моп
метачка
моп
контейнер за перилен препарат