Тротинетка със светещи колела – Rapid Pu – Розова

67,90 лв.

  • Подходяща възраст: 3 +
  • Лагери:  ABEC-5
  • Диаметър на колелата: предни 12см, задни 7см
  • Материал: Mетал и полиуретан
  • Макс. натоварване: до 60 кг 
  • Размери (височина /дължина/ширина): 70-78/50/25 см
  • Тегло: 2,5 кг
  • Време за доставка: Един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

14,80 лв.

Добавено в любими
5/5

19,60 лв.

Добавено в любими
5/5

20,90 лв.

Добавено в любими
5/5

107,70 лв.

Добавено в любими
5/5

47,30 лв.

Добавено в любими
5/5

32,40 лв.

Добавено в любими
5/5

25,60 лв.

Добавено в любими
5/5

18,40 лв.

Добавено в любими

Описание

KRUZZEL Тротинетка със светещи колела – Rapid Pu 

УНИКАЛЕН МЕХАНИЗЪМ ЗА УПРАВЛЕНИЕ –  балансиращ скутер, позволява управление на автомобила чрез балансиране на тялото. Управлението на този тип скутери е изключително просто, за да завъртите е достатъчно да се наклоните в правилната посока и едновременно с това да наклоните волана. Благодарение на така конструираната тротинетка детето тренира да поддържа баланс и се учи на правилно поведение на пътя.    
ПОДЛОЖКИ ПРОТИВ ХЛЪЗГАНЕ  – както дръжките, така и платформата са изработени от неплъзгащ се материал. Детето може да хване стабилно дръжките, които няма да се изплъзват по време на шофиране. Покритието има допълнителни гумени лепенки , за да не се хлъзга детето. Тротинетката ще осигури безопасно използване, което, както знаете, е най-важно както за детето, така и за родителя.        
3 НИВА  РЕГУЛИРАНЕ НА  ВОЛАНА –  воланът има 3 нива на регулиране, благодарение на това тротинетката ще расте с детето! Освен това кормилната щанга може да се сваля от тялото на тротинетката. Това определено ще улесни транспортирането и съхранението на скутера. Ще се побере във всяка кола и няма да заема много място, например на рафта в гаража.   
LED ПОЛИУРЕТАНОВИ КОЛЕЛА –  колелата на нашия скутер са изработени от полиуретан, известен още като “синтетичен каучук”, поради което са тихи и удобни по време на шофиране. Това ги отличава с по-голяма здравина и по-дълъг експлоатационен живот. Имат отлично сцепление и страхотно поглъщане на вибрации. Освен това по време на шофиране колелата светят, което добавя атрактивност и насърчава децата да се движат на открито .       
СПЕЦИФИКАЦИЯ –  розов цвят; лагери: ABEC-5; диаметър на колелата: предни 12 см, задни 7 см; възраст: от 3 години; материал: метал и полиуретан; макс. натоварване: до 60 кг; размери (височина/дължина/ширина): 70-78 /50/25 см.; тегло: 2,5 кг; 

СПЕЦИФИКАЦИЯ

Подходяща възраст: 3 +
Лагери:  ABEC-5
Диаметър на колелата: предни 12см, задни 7см
Материал: Mетал и полиуретан
Макс. натоварване: до 60 кг 
Размери (височина /дължина/ширина): 70-78/50/25 см
Тегло: 2,5 кг

Тротинетка KRUZZEL е създадена за деца от 3 годишна възраст. Движението по него е изключително плавно и безопасно, а научаването на шофиране е изключително лесно. Нейната лека и солидна конструкция ще поддържа капацитет на повдигане до 60 кг ! Уникалният контролен механизъм е да балансира тялото. Тротинетката има 3-степенно регулиране на височината на кормилната щанга, освен това се сваля, което определено улеснява транспортирането и съхранението на автомобила. Лесно ще се побере в кола и няма да заема много място в апартамент, гараж или дори гардероб.       

Тротинетка е оборудвана с неплъзгащи се подложки на волана. На задното колело има спирачка , която трябва само да настъпите, за да спрете – всичко това за най-голямо удобство на използване и безопасността на вашето дете..     

Необичайният дизайн и цветове насърчават децата да бъдат активни на открито, а издръжливите полиуретанови колела с висококачествени лагери ABEC-5 правят карането на тротинетката KRUZZEL изключително гладко и безопасно. Идеален е за разходки с родители или игра с връстници.   

Допълнителна информация

Възраст