Творчески комплект листове за изтриване + дървена писалка – Kruzzel

2,90 лв.

  • възраст: 3+
  • материал: пластмаса / хартия / метал / дърво
  • брой листа: 10
  • размери (вис./шир.): 20/14см
  • време за доставка: един работен ден

Срок за доставка:

1 ден

В наличност

Безплатна доставка

Безплатна доствка

За поръчки над 100 лв.

Преглед и тест

Преглед и тест

Преди плащане

Връщане и замяна

Връщане и замяна

До 14 дни

Подобни продукти

5/5

40,30 лв.

Добавено в любими
5/5

20,70 лв.

Добавено в любими
5/5

68,70 лв.

Добавено в любими
5/5

29,80 лв.

Добавено в любими
5/5

32,40 лв.

Добавено в любими
5/5

37,70 лв.

Добавено в любими
5/5

26,60 лв.

Добавено в любими
5/5

30,40 лв.

Добавено в любими

Описание

Незабележимият Скречинг играта е перфектна за дълги пътувания с кола или друг вид транспорт, както и докато чакате например преглед при лекар . Той перфектно ще привлече вниманието на всяко малко дете и ще накара времето да минава много по-бързо! Комплектът скреч карти е много креативна играчка, практически без ограничения – можете да “нарисувате” всякакви рисунки. Това е не само атрактивен начин за прекарване на времето, но… също така влияе върху интелектуалното развитие на детето и координацията око-ръка . Създаването на рисунки развива креативността и стимулира пространственото въображение. Детето упражнява концентрация и сръчност на ръцете.   

Комплектът карти се доставя със специален дървен  стилус, който е безопасен за деца . Има обтекаеми форми, благодарение на които малкото дете не може да се пореже или одраска. Вашето дете може да вземе този малък тефтер навсякъде, на детска градина или на път.  Ще се побере във всяка раница или чанта.

Детето има неограничени възможности за създаване на форми и рисунки, които със сигурност ще бъдат много по-интересни от стандартните. Скреч картите са малки и преносими, което ги прави лесни за носене със себе си, напр. при пътуване.

Допълнителна информация

Възраст